hanka_karaś
Zaciekawiona BB
tez tego nie ogarniam.Osoba która ma @ a robi test i jest w ciąży to skad wiedziała aby zrobić test skoro ma @. Co wskazywało na to by zatestosowac mimo wszystko ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez tego nie ogarniam.Osoba która ma @ a robi test i jest w ciąży to skad wiedziała aby zrobić test skoro ma @. Co wskazywało na to by zatestosowac mimo wszystko ?
tylko jakie objawy?Pewnie objawy
Nigdy nie byłam w takiej sytuacji, więc mogę się tylko domyślać co kieruje taka kobieta.tylko jakie objawy?
Dziękuję przyda się napewno. A ty jak się czujesz?
Osoba która ma @ a robi test i jest w ciąży to skad wiedziała aby zrobić test skoro ma @. Co wskazywało na to by zatestosowac mimo wszystko ?
No to nie masz łatwo. Ale oby szybko ci minęło. Napewno jesteś wykończona wymiotami.Szczerze mówiąc to beznadziejnie. Wymiotuje dosłownie wszystkim. Już zaczęłam pic elektrolity bo czulam ze slabsza sie robię z dnia na dzień, waga leci w dół, ale nawet te elektrolity potrafie zwrócić. Między wymiotami turbo mdłości ze az ciągle mnie rwie, z miska lub muszla sie nie rozstaje. Nawet nie mam sil nic zrobić w domu czy ugotować, wszystko teraz spoczeli na barkach mojego i od wczoraj aby moja mama wpada mi pomoc, ugotuje mi jakąś zupe (dziś barszcz czerwony, miksowany [emoji23]) już próbujemy wszystkiego co sie da bylebym cos przyswoiła. Już się nawet dziś telefonicznie kontaktowałam z moim ginem i wypisal mi ostatecznie recepte na czopki przeciwwymiotne, moge zastosować jesli sie lepiej nie poczuje no i wmuszac w siebie przede wszystkim 3l wody (jak ja mam teraz jedna butelka problem więc to będzie wyzwanie) i elektrolity chociaż po łyku przez caly dzień. Także jest ciężko... Oby Wasze ciążę były łaskawsze xD bo u mnie to jazda bez trzymanki xD a to jeszcze tyle czasu do chociaż końca pierwszego trymestru
Pamiętam cię i caly czas cię na wątku staraczkowym czytam.@młoda1994 serdecznie gratuluje ciąży [emoji3526] jak zaczęłam się udzielać na wątkach to bardzo mi pomogłaś z prl bardzo się cieszę, że Ci się udało [emoji3526][emoji3526]
O matko współczuje Kochana:/Szczerze mówiąc to beznadziejnie. Wymiotuje dosłownie wszystkim. Już zaczęłam pic elektrolity bo czulam ze slabsza sie robię z dnia na dzień, waga leci w dół, ale nawet te elektrolity potrafie zwrócić. Między wymiotami turbo mdłości ze az ciągle mnie rwie, z miska lub muszla sie nie rozstaje. Nawet nie mam sil nic zrobić w domu czy ugotować, wszystko teraz spoczeli na barkach mojego i od wczoraj aby moja mama wpada mi pomoc, ugotuje mi jakąś zupe (dziś barszcz czerwony, miksowany ) już próbujemy wszystkiego co sie da bylebym cos przyswoiła. Już się nawet dziś telefonicznie kontaktowałam z moim ginem i wypisal mi ostatecznie recepte na czopki przeciwwymiotne, moge zastosować jesli sie lepiej nie poczuje no i wmuszac w siebie przede wszystkim 3l wody (jak ja mam teraz jedna butelka problem więc to będzie wyzwanie) i elektrolity chociaż po łyku przez caly dzień. Także jest ciężko... Oby Wasze ciążę były łaskawsze xD bo u mnie to jazda bez trzymanki xD a to jeszcze tyle czasu do chociaż końca pierwszego trymestru