reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Niestety nie mam jak. Dojeżdżam teraz pociągami do pracy i ciężko z czasem tym bardziej rano. Teraz krwawienie się zaczyna pojawiać więc może niepotrzebnie zaprzatam sobie głowe tymi domysłami. Gdybym nie zrobiła tego testu byłabym spokojniejszy. :D
Kurde, nie mam dużego doświadczenia w przyjmowaniu progesteronu i był to tylko duphaston. Ale miałam taką sytuację, że będąc na dupku na 5 dni przed rozkreceniem się @ miałam właśnie plamienia. Dziwne, że test wyszedł Ci z cieniem, ale wiemy, że w Twojej sytuacji najlepsza jest beta. Po południu nie masz jakiegoś czynnego labo?

reklama
Kurde, nie mam dużego doświadczenia w przyjmowaniu progesteronu i był to tylko duphaston. Ale miałam taką sytuację, że będąc na dupku na 5 dni przed rozkreceniem się @ miałam właśnie plamienia. Dziwne, że test wyszedł Ci z cieniem, ale wiemy, że w Twojej sytuacji najlepsza jest beta. Po południu nie masz jakiegoś czynnego labo?
Pracuje od 10 do 20 więc nie ma opcji, do tego i tak już od 8 jadę do pracy więc na prawdę mam ciężko z czasem, ale krew się pojawia, brzuch pobolewa więc czekam. ;) Na szczęście jestem serio na tyle spokojna, póki nie ma okropnych bóli to nie będę jechała na ip. :) Od 1 października juz normalny grafik będę miała to sobie lekarza ustawię. ;)

Cześć Dziewczyny :) co tam u Was? mało się tu odzywacie coś :(
Tak jak ostatnio pisałam, jestem po (czwartkowym) zastrzyku z pregnyl, dzisiaj byłam sprawdzić czy była owu.
Na szczęście okazało się, ze pęcherzyk pękł :) Gin kazał czekac, myśleć pozytywnie i za 2 tyg. zrobic test.
Przypuszczam, ze w sobotę była owu, bo bolał mnie dosyć mocno jajnik - No ale niestety w sobotę nie było przytulanek, tylko w piątek i wczoraj (niedziela) boje, się ze to i tak za mało jak na mnie... nie bede się nastawiać, bo nie potrafie:(

Tak jak ostatnio pisałam, jestem po (czwartkowym) zastrzyku z pregnyl, dzisiaj byłam sprawdzić czy była owu.
Na szczęście okazało się, ze pęcherzyk pękł :) Gin kazał czekac, myśleć pozytywnie i za 2 tyg. zrobic test.
Przypuszczam, ze w sobotę była owu, bo bolał mnie dosyć mocno jajnik - No ale niestety w sobotę nie było przytulanek, tylko w piątek i wczoraj (niedziela) boje, się ze to i tak za mało jak na mnie... nie bede się nastawiać, bo nie potrafie:(
Trzymam kciuki za udany cykl [emoji3526]

Dziękuje Kochana:* ale faktem jest, ze po tym zastrzyku test pokazuje 2 kreski tak jak przeczytałam- zrobie za tydzień by zobaczyć czy dalej tak pokazuje. Niby do 10 utrzymuje się hormon
Do 10 dni miało być :)

Załączniki

• 57D84210-B183-45BB-9204-759A878490AA.jpeg
    57D84210-B183-45BB-9204-759A878490AA.jpeg
    453,6 KB · Wyświetleń: 136

Będzie dobrze słońce :*✊ staraj sie nie myśleć dużo, a za 2 tygodnie pokaż nam piękne dwie kreski :).

Ja złapałam jakiegoś takiego doła mentalnego, dlatego się mniej odzywam przez ostatnie dni. Ale za kilka dni pewnie będzie lepiej, to wrócę z nową siła.

reklama
Będzie dobrze słońce :*✊ staraj sie nie myśleć dużo, a za 2 tygodnie pokaż nam piękne dwie kreski :).

Ja złapałam jakiegoś takiego doła mentalnego, dlatego się mniej odzywam przez ostatnie dni. Ale za kilka dni pewnie będzie lepiej, to wrócę z nową siła.
Zobaczymy co będzie ❤️
Wracaj Kochana z nowa siła i z 2 kreseczkami ❤️❤️❤️

Do góry