reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511

Załączniki

• 88CCCC8F-9681-4360-87FB-3B82DB350318.png
    88CCCC8F-9681-4360-87FB-3B82DB350318.png
    68,1 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Jedna znajoma farmaceutka poleca jeszcze te foliany, są droższe, ale o wiele skuteczniejsze niż zwykły kwas. Wiec na pewno się skuszę na któreś z tych:) a jakby się udało zajsc to potem poleca ten femibion 1,2,3 + kwasy omega 3.

Załączniki

• 39287FEB-6966-4392-808B-E5CEE5179328.png
    39287FEB-6966-4392-808B-E5CEE5179328.png
    102,7 KB · Wyświetleń: 103
Najlepiej. My na 1 rocznicę Tak właśnie zrobiliśmy. Pojechaliśmy w weekend w góry :) czas tylko dla nas.
Oo, też super pomysł [emoji3526] u nas akurat pierwsza rocznica ślubu zbiegla się z parapetowka więc jednego dnia byli nasi rodzice i rodzenstwo, a drugiego dnia właśnie pojechaliśmy sobie na obiad do restauracji. Aczkolwiek dostaliśmy też prezent w postaci dwóch kresek na teście [emoji16]

Oo, też super pomysł [emoji3526] u nas akurat pierwsza rocznica ślubu zbiegla się z parapetowka więc jednego dnia byli nasi rodzice i rodzenstwo, a drugiego dnia właśnie pojechaliśmy sobie na obiad do restauracji. Aczkolwiek dostaliśmy też prezent w postaci dwóch kresek na teście [emoji16]
Dwie kreski też marzę o takim prezencie no ale.....nie mam na to wpływu.

Dwie kreski też marzę o takim prezencie no ale.....nie mam na to wpływu.
Przed nami też pierwsza rocznica ślubu. ;) Może akurat spędzimy ją jadąc do DE. :D Chcieliśmy sobie sesję zrobić na pierwszą rocznicę, taką romantyczną. :) Po tym jakiś deser i kawka a wieczorkiem na kolację i romantyczny spacer, pewnie byśmy rocznicę spędzili w trójmieście, prawdopodobnie w Gdańsku bo to nasze ulubione miasto na pomorzu. :)
U nas tak się złożyło, że przed ślubem zmarł mojego męża bliski kolega i tak smutny ten sierpień jest, jeszcze moja psinka 13 letnia zmarła tez kilka dni przed ślubem.

reklama
Przed nami też pierwsza rocznica ślubu. ;) Może akurat spędzimy ją jadąc do DE. :D Chcieliśmy sobie sesję zrobić na pierwszą rocznicę, taką romantyczną. :) Po tym jakiś deser i kawka a wieczorkiem na kolację i romantyczny spacer, pewnie byśmy rocznicę spędzili w trójmieście, prawdopodobnie w Gdańsku bo to nasze ulubione miasto na pomorzu. :)
U nas tak się złożyło, że przed ślubem zmarł mojego męża bliski kolega i tak smutny ten sierpień jest, jeszcze moja psinka 13 letnia zmarła tez kilka dni przed ślubem.
Ja bym chciała coś mu podarować bo.wiem że dostane od niego coś z biżuterii.

Do góry