Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo ten 0,8 ma pół na pół.Warto spróbować, tylko pytanie jaka dawkę zażywać ? Bo można kupic 2mg lub 0,8mg - a wiem, ze jeśli chodzi o ten zwykły kwas to zalecane spożycie to 4mg...
Może po prostu jedźcie do jakiejś fajnej restauracji i spedzcie dzień razem [emoji846]?Hej , widzę że tu weekendowa cisza .
doradzcie mi co mam kupić mężowi na pierwszą rocznicę ślubu?
Najlepiej. My na 1 rocznicę Tak właśnie zrobiliśmy. Pojechaliśmy w weekend w góryMoże po prostu jedźcie do jakiejś fajnej restauracji i spedzcie dzień razem [emoji846]?
Oo, też super pomysł [emoji3526] u nas akurat pierwsza rocznica ślubu zbiegla się z parapetowka więc jednego dnia byli nasi rodzice i rodzenstwo, a drugiego dnia właśnie pojechaliśmy sobie na obiad do restauracji. Aczkolwiek dostaliśmy też prezent w postaci dwóch kresek na teście [emoji16]Najlepiej. My na 1 rocznicę Tak właśnie zrobiliśmy. Pojechaliśmy w weekend w góryczas tylko dla nas.
Dwie kreski też marzę o takim prezencie no ale.....nie mam na to wpływu.Oo, też super pomysł [emoji3526] u nas akurat pierwsza rocznica ślubu zbiegla się z parapetowka więc jednego dnia byli nasi rodzice i rodzenstwo, a drugiego dnia właśnie pojechaliśmy sobie na obiad do restauracji. Aczkolwiek dostaliśmy też prezent w postaci dwóch kresek na teście [emoji16]
Przed nami też pierwsza rocznica ślubu.Dwie kreski też marzę o takim prezencie no ale.....nie mam na to wpływu.
Ja bym chciała coś mu podarować bo.wiem że dostane od niego coś z biżuterii.Przed nami też pierwsza rocznica ślubu.Może akurat spędzimy ją jadąc do DE.
Chcieliśmy sobie sesję zrobić na pierwszą rocznicę, taką romantyczną.
Po tym jakiś deser i kawka a wieczorkiem na kolację i romantyczny spacer, pewnie byśmy rocznicę spędzili w trójmieście, prawdopodobnie w Gdańsku bo to nasze ulubione miasto na pomorzu.
U nas tak się złożyło, że przed ślubem zmarł mojego męża bliski kolega i tak smutny ten sierpień jest, jeszcze moja psinka 13 letnia zmarła tez kilka dni przed ślubem.