reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny ostatnio lezalam w szpitalu... Pozniej skierowsnie do reumatologa, bo wszystko mnie boli nie wiem co sie ze mna dzieje. I wiecie czego nowego sie dowiedxialam ? Ze przez to, ze donosilam i urodzilam dziecko to juz wyklucza wiekszosc chorob . Wiec przyczyn nie zachodzenia w ciaze i trudnosci w jej utrzymaniu moze byc tak wiele :/ imnunologia, uklad miesniowy :/ czasem to nie tylko hormony, zreszta @Migdalove ma o tym duza wiedze, ale stwierdzilam, ze napisze Wam to, bo warto wiazac z tym niepowodzeniem rowniez inne objawy ktore nam dolegaja.

reklama
Znasz już przyczynę takich długich starań? Robiliście już jakieś badania? U mnie aktualnie 32 cs i 32dc, owulację miałam kilka dni temu na to wychodzi i czekam na rozwój sytuacji. Z początkiem tego roku zaczęło się coś mi sypać z cyklem przez dostinex, nie biorę go już od kwietnia. 10 lipca jedziemy z mężem do poradni andrologicznej i diagnostyki niepłodności, zobaczymy co tam dalej nam zalecą. Do tego mąż ma badanie kariotypu, ja już miałam.
W sierpniu mam wizytę u gina i mąż za miesiąc powtarza badanie nasienia, ostatnio miał słabą morfologie i ruch, ja miałam monitoring i owu była, progesteron w 21 dc jak robiłam to był powyżej 20. W tym cyklu też zrobię progesteron, w następnym prolaktyne morfogie i Tsh a 27 sierpnia do gina

Dziewczyny czy to możliwe żeby owulacja przesunęła się o tydzień lub więcej? Dziś śluz przypomina białko jaja kurzego i nie jest lepki. Ewentualnie czy owulacja może wystąpić zaraz po skończonym okresie?

Dziewczyny czy to możliwe żeby owulacja przesunęła się o tydzień lub więcej? Dziś śluz przypomina białko jaja kurzego i nie jest lepki. Ewentualnie czy owulacja może wystąpić zaraz po skończonym okresie?
Tak jest możliwe że owu się przesunie z różnych przyczyn i jest możliwość że owu może być zaraz po @ A jakie masz cykle?

Pewnie, że tak! Ja ostatnio miałam potwierdzoną owulację w 18dc! :)

A jak zmienia się śluz w cyklu? Przed miesiączką ma.byc biały nieprzezroczysty? A jak to wygląda jak już jest ciąża?

reklama
Cykle mam Różne. Niby śluz jak białko a testy obu negatywne. Flo pokazuje @ za 8 dni. A ja się czuję jak przy owulacji..
No to przy nieregularnych cyklach jest ciężko z owulacja. Wiem bo od 7 miesięcy mam nieregularny okres na Maxa. Tak mi się rozjechal cykl że w maju wogule nie miałam @

Do góry