W tym poście wywołuje staraczki z listy, które się nie odzywały dłuższy czas na tym wątku.
Co tam u Was dziewczyny?
@Agne91 rok temu robiłaś badania i zamilkłaś, w czerwcu zadałaś pytanko odnośnie Geratherm. Co tam u Ciebie Agnieszko?
@roza_21 Asiu, już niemal rok milczysz. Mam nadzieję, że wszystko u Ciebie w porządku!
@Ka.2606 Kasiu co u Ciebie?
@Ann89 u Ciebie wiem, że się udało dopiszę Cię do tabelki udało się w tym wątku.
@Aghata 88 ostatnio patrzyłam co u Ciebie i byłaś w tym samym momencie zalogowana, czy to telepatia?
Co tam u Ciebie kochana?
@-Aia- z tego Co widzę masz kwietniowe maleństwo! <3 A w tabelce u nas dalej jako staraczka. Pisz koniecznie co u Ciebie!
@kasiula222 co tam u Ciebie Kasiu? Już dawno tutaj Cię nie widziałam…
@leeleeth Hej Ada! Jak tam u Ciebie? Pamiętam Cię doskonale i Twoją historię! Dawno jednak się nie odzywałaś i teraz nie wiem co u Ciebie, mam nadzieję, że wszystko w porządku.
@Magda 2791 Madziu od kwietnia Cię nie widziałam, wszystko ok? Jak tam starania? A może już się udało?
@Betii35 jak tam u Ciebie? Dawno Cię nie widziałam na tym wątku.
@middayjoy Justynko co u Ciebie? Zaraz minie rok jak milczysz.
@Kasienka3b Hej Kasiu! Pamiętam, że odpuściłaś starania, napisz kochana co tam u Ciebie? Mam nadzieję, że wszystko w porządku!
@aldona89 Hej! Ostatni post jaki tutaj napisałaś to prośba o dopisanie do tabelki, potem zamilkłaś. Co u Ciebie?
@Genadia Kochana z tego co widzę jesteś na Sierpniowych Mamach, ja już nie pamiętam czy gratulowałam Ci czy nie, bo wtedy byłam jakoś po poronieniu i niezbyt często zaglądałam na forum. Także gratuluję kochana! Opowiadaj co u Ciebie.
@Julia198805 Co u Ciebie od października 2018 nie odzywałaś się na forum.
Mam nadzieję, że wszystko ok.
@luckyme90 Hej Asiu! Pod koniec października zeszłego roku cieszyłaś się z pozytywnego testu, co u Ciebie? Wszystko ok?
@MartaSx Hej! Co u Ciebie?
Widzę, że baaardzo dawno tutaj nie pisałaś.
@Janka86 Hej! Z tego co widzę będziesz lub już jesteś lipcową mamusią!
Co tam u Ciebie?
@kari_rp Co u Ciebie słychać? Od grudnia widzę, że nawet się nie logowałaś. Mam nadzieję, że wszystko jest ok.
@Biedroneczka28 Co tam u Ciebie Ewa? Od miesiąca milczysz, wszystko ok?
Jeśli kogoś pominęłam, to bardzo przepraszam, mogłam pominąć lub z ostatnich edycji wynika, że nie ma tej osoby na liście, stąd pominięcie. Pozdrawiam Was wszystkie i mocno ściskam!