Myślę że jutro będzie pozytywny. Ładny kolor pazurków [emoji6]U mnie chyba zaczyna sie najbardziej intensywny czas staran, lada dzień powiniwn być juz pozytywny prawda? [emoji3526]Zobacz załącznik 988673
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę że jutro będzie pozytywny. Ładny kolor pazurków [emoji6]U mnie chyba zaczyna sie najbardziej intensywny czas staran, lada dzień powiniwn być juz pozytywny prawda? [emoji3526]Zobacz załącznik 988673
Myślę że jutro będzie pozytywny. Ładny kolor pazurków [emoji6]
Hmm beta nie wykazała ciąży QUOTE]A bierzesz jakieś leki które by mogły powodować kreski testowej na teście ciążowym? Jaki masz wynik TSH?
To nie mam pojęcia. Ja kiedyś też tak miałam hormony ok ale wynik TSH miałam wysoki i to niby mogło powodować że test pokazuje kreski blade mimo że ciąży nie ma.Nie biore
Tsh 1,1
To nie mam pojęcia. Ja kiedyś też tak miałam hormony ok ale wynik TSH miałam wysoki i to niby mogło powodować że test pokazuje kreski blade mimo że ciąży nie ma.
A po ilu minutach od wykonania testu ciazowego zauważyłaś ta kreska blada testową?
To test był prawidłowo odczytany. To nie mam pojęcia wyniki ok nie bierzesz żadnych leków zastrzykow z tym hormonem beta nie wskazuje ciąży więc test ewidentnie nie powinien pokazać bladej kreski. Nie mam pojęcia z jakiego jeszcze powodu test ciążowy może pokazać blada kreskę testową mimo że ciąży brak.Odrazu.. Może 2 min minęły