reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
30dc jutro mam dostać okres
No tak ale jeśli nawet by było za wcześnie na betę to test nie wyjdzie. Bo hormon ciążowy najpierw jest w krwi A później przefiltrowany przez nerki trafia do moczu. A u Ciebie w krwi nie ma tego hormony bo wynik wyszedł 1.2 A jest to nie możliwe żeby hormon trafił najpierw do moczu A później do krwi. Po prostu nie możliwe.

@Morphi:kochana czytałam teraz że test pozytywny może być też przy torbielach. Może zarejestruj się do gin. Na Internecie też pisze że testy pokazują pozytyw A beta mimo ciąży jest ujemna że są też takie przypadki. Osobiście w to nie wierzę ale może Ty jesteś właśnie takim "przypadkiem"ze testy wychodzą pokazują kreskę testową bo jesteś w ciąży A beta wychodzi ujemna bo np zostało badanie źle wykonane. Może jak nie będziesz miała okresu nadal do poniedziałku to podejdź jeszcze raz wykonac betę w miarę możliwości do innego labo i zobaczysz jaki wyjdzie wynik z innego labo. Nie wiem co mam ci poradzic.

@Morphi:kochana czytałam teraz że test pozytywny może być też przy torbielach. Może zarejestruj się do gin. Na Internecie też pisze że testy pokazują pozytyw A beta mimo ciąży jest ujemna że są też takie przypadki. Osobiście w to nie wierzę ale może Ty jesteś właśnie takim "przypadkiem"ze testy wychodzą pokazują kreskę testową bo jesteś w ciąży A beta wychodzi ujemna bo np zostało badanie źle wykonane. Może jak nie będziesz miała okresu nadal do poniedziałku to podejdź jeszcze raz wykonac betę w miarę możliwości do innego labo i zobaczysz jaki wyjdzie wynik z innego labo. Nie wiem co mam ci poradzic.
No nic pozostało czekać

reklama
Do góry