Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak ale jeśli nawet by było za wcześnie na betę to test nie wyjdzie. Bo hormon ciążowy najpierw jest w krwi A później przefiltrowany przez nerki trafia do moczu. A u Ciebie w krwi nie ma tego hormony bo wynik wyszedł 1.2 A jest to nie możliwe żeby hormon trafił najpierw do moczu A później do krwi. Po prostu nie możliwe.30dc jutro mam dostać okres
A to jest jakaś różnica z jakiej firmy się test robi?A jakiej firmy test robilas?
No nic pozostało czekać@Morphi:kochana czytałam teraz że test pozytywny może być też przy torbielach. Może zarejestruj się do gin. Na Internecie też pisze że testy pokazują pozytyw A beta mimo ciąży jest ujemna że są też takie przypadki. Osobiście w to nie wierzę ale może Ty jesteś właśnie takim "przypadkiem"ze testy wychodzą pokazują kreskę testową bo jesteś w ciąży A beta wychodzi ujemna bo np zostało badanie źle wykonane. Może jak nie będziesz miała okresu nadal do poniedziałku to podejdź jeszcze raz wykonac betę w miarę możliwości do innego labo i zobaczysz jaki wyjdzie wynik z innego labo. Nie wiem co mam ci poradzic.
A to jest jakaś różnica z jakiej firmy się test robi?