reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A czy któraś z Was nie potrzebuje duphastonu? Zostały mi dwa całe, nieotwarte opakowania. Lekarz przepisał, wykupiłam, a potem okazało się, że już nie muszę brać i leży nie potrzebnie. Mogę odsprzedać po niższej cenie. [emoji6]

reklama
Hej dziewczyny jak tam i Was ?
Ja dziś mialam tak ciężko dzień w pracy (pracowałam za 2 osoby), ze na nic nie mam dziś siły.
Do tego się wkurzyłam, bo chcialam sobie jutro akurat porobić badania: prolaktyne, lh, fsh i przy okazji tsh ... ale dziś patrzę na karteczkę w labo kolo mnie, że akurat 22 czerwca bedzie zamknięte, no żesz ja to mam pecha dziś.
No nic w tym cyklu zrobie tylko progesteron i tarczyce tydzień po owu, a pozostale zostawie sobie na kolejny cykl.

Dziewczyny a czym może być spowodowane lekkie plamienie 4dni po skończonym okresie? Jesteśmy na wakacjach. Wczoraj poużywaliśmy sobie w łóżku ( ) a dziś koło południa zobaczyłam plamy na wkładce.. boje się że całkiem hormony mi się rozjechały

Dziewczyny ja się też dopisuje do tej grupy. Czy mogę? Nie wiem czy można mnie nazwać staraczką bo staram się od 3 cykli. Niby to nic... Tylko że ja chcę się starać od dwóch lat i dopiero mogę.... Ciężko się starać mając okres przez 3 tygodnie w miesiącu. W związku z tym napisałam też tutaj całkiem nowy temat "niekończące się plamienia" .... Ponoc mam niedomogę lutealną. Ale żaden lekarz mi jej konkretnie nie zdiagnozował ani konkretnie nie leczył. Za to np. Jak już miałam cykl ok to mnie leczono na ecoli. Pół roku...a nic to nie dało. No ale wracając, gdybym się potwarzala bo już z niektórymi rozmawiałam na innych forach to sorki. Leczę się na nieregularne okresy... Ale staram się od tego roku tak jak Wy.... W sumie wiem że nic z tego narazie nie będzie... Ale teraz od 3 cykli kiedy mogę w ogóle się starac mam nadzieję że może stanie sie jakiś cud.... albo że chociaż mi się okres ureguluje.... A Wam wszystkim życzę powodzenia :*

Dziewczyny ja się też dopisuje do tej grupy. Czy mogę? Nie wiem czy można mnie nazwać staraczką bo staram się od 3 cykli. Niby to nic... Tylko że ja chcę się starać od dwóch lat i dopiero mogę.... Ciężko się starać mając okres przez 3 tygodnie w miesiącu. W związku z tym napisałam też tutaj całkiem nowy temat "niekończące się plamienia" .... Ponoc mam niedomogę lutealną. Ale żaden lekarz mi jej konkretnie nie zdiagnozował ani konkretnie nie leczył. Za to np. Jak już miałam cykl ok to mnie leczono na ecoli. Pół roku...a nic to nie dało. No ale wracając, gdybym się potwarzala bo już z niektórymi rozmawiałam na innych forach to sorki. Leczę się na nieregularne okresy... Ale staram się od tego roku tak jak Wy.... W sumie wiem że nic z tego narazie nie będzie... Ale teraz od 3 cykli kiedy mogę w ogóle się starac mam nadzieję że może stanie sie jakiś cud.... albo że chociaż mi się okres ureguluje.... A Wam wszystkim życzę powodzenia :*

Witaj!;) Będzie nam razem raźniej;)
Możesz przybliżyć temat niedomogi lutealnej?

Okresy mam 10-12 dyniowe. Najpierw dwa dni paleminia potem jazda bez trzymanki kilka dni a potem plamienia i brudzenia. Takie coś, jakby okres chciał się skończyć a nie mógł . Jak się kończy... To teraz mam tydzień spokoju, wcześniej plamilam co dwa dni. No i po tym tygodniu dostałem plamień. Plamie kilka dni i potem okres. Znowu. Miałam czas że ten mój niby cykl trwał 30-35 dni. W tym cyklu nagle 25. A już od 20 dnia zaczęłam plamić. No i tak to wygląda że zupełny spokój to około tydzień w miesiącu. Lekarz mówi że to niedomoga. I biorę teraz duphaston. Od 16 dnia 10 dni..... Ale i tak po ok 5 dniach brania go, zaczynam plamić.

reklama
1 dzień do @, widzicie coś? IMG_20190622_125108.jpg

Do góry