doomi03
Fanka BB :)
Dzisiaj spróbuję jeszcze raz, może się uda.
Powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj spróbuję jeszcze raz, może się uda.
A mi się z kolei okres wczoraj nie rozkręcił, więc to plamienie z rana raczej nie było związane z @. Według 3 różnych apek powinnam dostac dzisiaj, jutro lub pojutrze... na razie cisza.
A nie testowałas dzis?
Nie. Poczekam z testem do jutra albo pojutrza. Jeśli wczoraj moglo to byc zagniezdzenie to wole odczekac te minimum 48h az sie zacznie wydzielac bardziej hcg, zeby cos w ogole wyszlo na tescie.
Ja to juz bym nie wytrzymała [emoji3526] ale masz rację
10 lipca mamy dwie pieczenie na jednym ogniu, badanie kariotypu męża i wizyta w poradni andrologicznej i diagnostyki niepłodności. udało się dodzwonić.
Kurde, to dziwne. Może spróbuj jeszcze jakiś test. Skoro ten czuły pokazał kreskę to może jest jednak coś na rzeczy?Ja mialam epizod w piątek [emoji16] wieczorem rzyganie, w sobotę rano mdłości
(przypomnę tylko ze jestem po okresie tym dziwnym z plamieniem i krwawieniem)
Wiec pomyślałam zrobie test na odczepnego dla meza bo ciagle mowi ze moze jednak sie udalo. Zrobilam i patrzę a on pozytywny [emoji44][emoji1][emoji3526][emoji7]
Myślę kurcze nie wierzę bo test czułości 25 wiec lece po 10 i robie 2 a ten drugi - negat. I bach jak by dostac w twarz.
Przeszła wirusowka. Super
Kurde, to dziwne. Może spróbuj jeszcze jakiś test. Skoro ten czuły pokazał kreskę to może jest jednak coś na rzeczy?