Kaamilaaa
Fanka BB :)
Jak już dwójkę potrafisz ogarnąć to i z trzecim nie będzie problemu na pewno [emoji16][emoji106]Ja wciąż jestem ciekawa jak to będzie mieć trójkę [emoji33][emoji33][emoji33]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak już dwójkę potrafisz ogarnąć to i z trzecim nie będzie problemu na pewno [emoji16][emoji106]Ja wciąż jestem ciekawa jak to będzie mieć trójkę [emoji33][emoji33][emoji33]
Szybko i do tego miałam zalecenie żeby badać co miesiąc i praktycznie co miesiąc miałam niższy wynik (dopiero pod koniec ciąży mi podskoczylo ale było w normie) [emoji6]
Szczerze to takie nierealne mi się ciągle to wszystko wydaje [emoji6] ale dzieci póki co mam grzeczne więc potrafię wszystko ogarnąć na spokojnie i jest dobrze [emoji16][emoji123]
Bardzo wysoki wynik. Dobrze, że masz szybko endo umówionego.Zrobiłam dziś powtórnie TSH bo mówiła że trzeba noi taki wynik Zobacz załącznik 986861
Bardzo wysoki wynik. Dobrze, że masz szybko endo umówionego.
Właśnie oczekuje na kontakt z rejestracją UCK w Gdańsku, jestem 11 w kolejce oczekujących na połączenie. Tam jest poradnia andrologiczna i diagnostyki niepłodności na NFZ może tam coś podziałamy. najbardziej teraz zalezy mi na andrologu, bo coś nie tak jest z jądrami męża. Tzn on uważa, że tak ma od dawna ale to nie jest normalne.
Nie. Będąc już pierwszą osobą oczekującą na połączenie było po 18:00 więc nikt nie odebrał. xDI co? Dodzwoniłaś się ?
Nie. Będąc już pierwszą osobą oczekującą na połączenie było po 18:00 więc nikt nie odebrał. xD
Dzisiaj spróbuję jeszcze raz, może się uda.Hahaha no to nieźle.