reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Jejku nie strasz [emoji6] mam nadzieje, że nie będzie tak źle. [emoji4] na starcie na pewno będzie dużo pracy, i na pewno dnia wolnego mieć nie będę, ale dogadalam już koleżankę z pracy, która ma dość miejsca w którym pracujemy, że jak tylko rozkrecimy się odpowiednio to ją zabieram [emoji4]
Dobrze, ze masz pomysł na biznes i masz kogoś do pomocy :).
U nas na tym zadupiu jest pełno wszystkiego, wiec co tylko ktoś otworzy to zaraz zamyka bo za duza konkurencja i sobie ludzie z tym nie radzą :).

reklama
Dobrze, ze masz pomysł na biznes i masz kogoś do pomocy :).
U nas na tym zadupiu jest pełno wszystkiego, wiec co tylko ktoś otworzy to zaraz zamyka bo za duza konkurencja i sobie ludzie z tym nie radzą :).
Ja mam nadzieję, że skoro nie ma nic takiego a jednak w prawie każdym domu jest zwierzę to jakoś się to przyjmie :) ja sama mam ogromny zwierzyniec więc nie będzie tak źle :)

Ja mam nadzieję, że skoro nie ma nic takiego a jednak w prawie każdym domu jest zwierzę to jakoś się to przyjmie :) ja sama mam ogromny zwierzyniec więc nie będzie tak źle :)
Otóż to, super! Skoro nikt nie wpadł na taki genialny pomysł i nie otworzył to się przyjmie!
U nas jest chyba 5 sklepów zoologicznych z czego dwa mają największą renomę, bo są najdłużej na rynku :). Więc uda się na pewno :).

Dziś 29dc,test negatywny,więc znów@przyjdzie .Wkurzyłam się nie na siebie tylko na mojego,on ostatnio nie może .Przeszło mi przez myśl,poszukać nasienia gdzieś indziej,a nie wiecznie prosić się o bzykanie grubego gbura[emoji57][emoji57][emoji848]

Dziś 29dc,test negatywny,więc znów@przyjdzie .Wkurzyłam się nie na siebie tylko na mojego,on ostatnio nie może .Przeszło mi przez myśl,poszukać nasienia gdzieś indziej,a nie wiecznie prosić się o bzykanie grubego gbura[emoji57][emoji57][emoji848]

Doskonale cie rozuniem. Ja swojemu mowie ze w te dni zrobimy zbliżenia, on się zgadza, a jak nadchodzą te dni i mu mowie to on wieczorem zasypia. A jak dostaję @ to jest obraza i foch ze znowu nic nie wyszło. Ehhhhh

hahahah wygrałaś! :D
Ja mam ten problem, że mój mąż zawsze ma chęć. Za to mi się nie chce ostatnio, do tego jak czekamy na wyniki to nie powinniśmy więc to go trzyma ode mnie z daleka :D

reklama
Doskonale cie rozuniem. Ja swojemu mowie ze w te dni zrobimy zbliżenia, on się zgadza, a jak nadchodzą te dni i mu mowie to on wieczorem zasypia. A jak dostaję @ to jest obraza i foch ze znowu nic nie wyszło. Ehhhhh
Ci faceci, mówią jedno robią drugie.Mój jeszcze niedawno to ogier był nie do zdarcia,po 40tych urodzinach totalna zmiana

Do góry