L
Lad
Gość
Ja mam uwaga... 61 kubełków wysianych.No ja też od razu do ziemi i wczoraj drugą partię zasiałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam uwaga... 61 kubełków wysianych.No ja też od razu do ziemi i wczoraj drugą partię zasiałam
całe lato będziecie jeść tylko arbuzyJa mam uwaga... 61 kubełków wysianych.
Gosia jakbyś miała handlować nimi to ja chętna jestem wysylkowo [emoji23]Ja mam uwaga... 61 kubełków wysianych.
całe lato będziecie jeść tylko arbuzy
w 61 kubełkach 3 odmiany arbuzów i melon.Gosia jakbyś miała handlować nimi to ja chętna jestem wysylkowo [emoji23]
To ja chętna jestem [emoji3]w 61 kubełkach 3 odmiany arbuzów i melon.
Co do handlowania to właśnie taki był zamysł też, co nie przejemy to będziemy sprzedawać.
Okej. Jak coś to będę pisać.To ja chętna jestem [emoji3]
O też super! Ja na drugi rok chcę bardziej ogarnąć ogród, chcę szklarnie zrobić sobie i jeszcze więcej warzywek pouprawiać.Ja z kolei mam 5 odmian pomidorów [emoji23] 3 dostałam od Teściowej jakieś francuskie i włoskie a dwie mam swoje nisko rosnące koktajlowe będzie czerwono na balkonie
Jak byłam mała to się wsciekalam bo mieliśmy sporą działkę na której było wszystko od ziemniaków po fasolę przez papryki, pomidory, ogórki itd i sad ponad 100szt drzew owocowych i straaasznie nie lubiłam przy tym robić a teraz sprawia mi to ogromną frajdę jak coś rośnie i jest to moje [emoji3]O też super! Ja na drugi rok chcę bardziej ogarnąć ogród, chcę szklarnie zrobić sobie i jeszcze więcej warzywek pouprawiać.
Ja miałam tak samo jeszcze dwa sezony temu Póki nie zaczęłam pracy na dziale ogrodniczym.Jak byłam mała to się wsciekalam bo mieliśmy sporą działkę na której było wszystko od ziemniaków po fasolę przez papryki, pomidory, ogórki itd i sad ponad 100szt drzew owocowych i straaasznie nie lubiłam przy tym robić a teraz sprawia mi to ogromną frajdę jak coś rośnie i jest to moje [emoji3]