reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja jak robiłam testy owulacyjne to nic nie wychodziło, mam wrażenie że one mi wychodziły za późno dodatnie i zawsze przegapiałam ten moment, w którym mieliśmy się przytulać. Jak przestałam je robić, a mierzyłam temp to znowu zaskoczyło. Ale przyznam, że to był strzał w ciemno bo już miałam 39dc i myślałam że na owu się nie doczekam i jakie moje zdziwienie jak kolejnego dnia temp poszła do góry.
Ja chciałam się umawiać już na monitoring bo przy cyklach ok 40-50 dni cięzko było trafić. Myślę, że wyjazd i jakiś odpoczynek zawsze pomaga żeby nabrać trochę dystansu i na chwilę zapomnieć o tych wszystkich objawach, testach i temperaturach.

reklama
Wiem że nie da się tej spiny wyłączyć, ja też nie potrafię niestety. Zwlaszcza że zbliża się marzec i miałam termin na 26.03 [emoji3525][emoji3525][emoji3525]

Ja w ostatnim cyklu byłam zrezygnowana i chciałam jak najszybciej @ dostać. Nie mierzę temp, nie umiem znaleźć szyjki a wg testów - owu u mnie w ciągu ponad roku była raz. Kochaliśmy się 4, owu wg kalendarza miała być 6 a tu już 5 suchutko, więc ostatni moment wykorzystaliśmy. Podejrzewam że bromergon mi tak nie pomógł jak clo. A teraz tyle stresów że głowa mała.
Będzie dobrze dziewczyny, życzę żeby każdej się udało, bo zawsze bolało mnie że dziewczyny które bylyby dobrymi matkami i pragną dziecka mają problem, a takie co mogą mieć bez problemu (mam na myśli jakaś ciężka patologię, nie porządne laski) rodzą jedno za drugim i wyrzucają na śmietnik.
Dokładnie... Wczoraj z mężem nawet o tym rozmawialiśmy, że my tu chcemy, dbamy a ktoś tam w przeciągu dwóch miesięcy dwóm dziewczynom dziecko zrobił i olał sprawę. Zobaczymy, może jednak się uda kiedyś

reklama
Do góry