reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Magdalena2991 zawsze jest nadzieja póki nie ma @ [emoji4]

@PatPatPat czytałam o tych ziołach że są fajne... Ciągle się nad nimi zastanawiam [emoji16]

@Xinak pokaż ten test [emoji16]

@MalaMi24 trzymam kciuii [emoji110][emoji110][emoji110]

@Tinia długi ten Twój cykl... Moje są nieregularne i były już wcześniej więc mnie czy to 42 czy 33 czy 26 nie dziwi już, a u Ciebie zawsze tak?
Zioła mają dużo fajnych opinii :) Koleżanka z innego wątku zaszła w 1 cyklu picia ziółek :)

reklama
Takie ziółka:
IMG_20190107_133147.jpeg

Właśnie wiem, że póki nie ma @ wszystko możliwe, ale zmartwiłam się... od października się nie udaje, od stycznia walczę z tarczycą i już powinno być ok, w końcu jakieś konkretne temperatury i jak na złość drugi spadek, niby niewielki bo o jedną kreskę od poprzedniego i nadal raczej w wyższych temperaturach ale czuję się zdemotywowana i już łapię doła. Chodzę nabuzowana, już mi się nic nie podoba, sama nie wiem co ja chcę i zaraz zapewne usiądę i się rozpłaczę.
Jeszcze mężowi się śniło że mieliśmy synka tego samego dnia kiedy modląc się o dzidzię też pomyślałam o synku.
Ehhh... Jeśli @ faktycznie przyjdzie to już nie mam pomysłu co robimy nie tak

Właśnie wiem, że póki nie ma @ wszystko możliwe, ale zmartwiłam się... od października się nie udaje, od stycznia walczę z tarczycą i już powinno być ok, w końcu jakieś konkretne temperatury i jak na złość drugi spadek, niby niewielki bo o jedną kreskę od poprzedniego i nadal raczej w wyższych temperaturach ale czuję się zdemotywowana i już łapię doła. Chodzę nabuzowana, już mi się nic nie podoba, sama nie wiem co ja chcę i zaraz zapewne usiądę i się rozpłaczę.
Jeszcze mężowi się śniło że mieliśmy synka tego samego dnia kiedy modląc się o dzidzię też pomyślałam o synku.
Ehhh... Jeśli @ faktycznie przyjdzie to już nie mam pomysłu co robimy nie tak
Kochana nie załamuj się. Nawet gdy jesteśmy zdrowe to mamy w każdym miesiącu 20% szans na zajście.
Spróbuj jeść witaminy czy jakieś suple dla siebie i tż/męża :)
Może spróbuj pić zioła ojca sroki?
Jaki masz wynik tarczycy?
Dziewczyny starają się nawet 2lata i nie wiedzą czemu tak się dzieje :(
A może jednak ten cykl będzie szczęśliwy :) Pamiętaj, że stres nie sprzyja :*

Zastanawiam się co u @Alexa1905, @Ann89, @Ann_, @raz_dwa_trzy i @ForgetMeeNot ?? Czy lutoweczki już się „rozpakowały”? ;)

Cześć Dziewczyny:) Miło, ze o mnie pamiętacie...
@Maliina Nie przeszłam na tamto forum. Nie podobało mi się tam i zaglądam tu do Was :*

U nas wszystko w porządku;) prawdopodobnie noszę pod sercem córeczkę z czego bardzo się cieszę, bo będziemy mieli parkę ❤
Jutro wg prenatalnych zaczynam 18 tydzień ❤
A co u Was Dziewczyny? :)

Kochana nie załamuj się. Nawet gdy jesteśmy zdrowe to mamy w każdym miesiącu 20% szans na zajście.
Spróbuj jeść witaminy czy jakieś suple dla siebie i tż/męża :)
Może spróbuj pić zioła ojca sroki?
Jaki masz wynik tarczycy?
Dziewczyny starają się nawet 2lata i nie wiedzą czemu tak się dzieje :(
A może jednak ten cykl będzie szczęśliwy :) Pamiętaj, że stres nie sprzyja :*
Miesiąc temu miałam 2,200 czyli już tak w miarę, teraz nawet nie wiem bo na kolejną wizytę mam się zgłosić za miesiąc
A jakie witaminy polecacie dla facetów? Może nafaszeruję męża

Jeju... Jak tu nie myśleć, nie nakręcac się jak ciągle coś zakuje, ciągnie, podbrzusze boli :-( dziś 9dpo :-(

Miesiąc temu miałam 2,200 czyli już tak w miarę, teraz nawet nie wiem bo na kolejną wizytę mam się zgłosić za miesiąc

Dziewczyny nie raz polecały Fertilman, ja polecam też Androvit Plus (ktoraś z dziewczyn mówiła że ten suplement bardzo poprawił jakość nasienia u jej partnera, mój S też je lubi).

reklama
Ja w tym cyklu kupiłam FertilMan suplement dla starających się mężczyzn :) a tak to witaminę C, D i wiesiołek. Witaminę D dawałam raz w tygodniu jakoś się bałam przedobrzyć.

Do góry