Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieustannie delikatnie boli mnie podbrzusze od 15 dc. Ciekawa jestem czy przyjdzie @ ach [emoji846][emoji846]
Cudownie Kochana Dopiero co robiłaś testy a już 18 tydzień czas szybko leciCześć Dziewczyny Miło, ze o mnie pamiętacie...
@Maliina Nie przeszłam na tamto forum. Nie podobało mi się tam i zaglądam tu do Was :*
U nas wszystko w porządku prawdopodobnie noszę pod sercem córeczkę z czego bardzo się cieszę, bo będziemy mieli parkę ❤
Jutro wg prenatalnych zaczynam 18 tydzień ❤
A co u Was Dziewczyny?
Ciesze się ze wszystko u Was dobrzeCześć Dziewczyny Miło, ze o mnie pamiętacie...
@Maliina Nie przeszłam na tamto forum. Nie podobało mi się tam i zaglądam tu do Was :*
U nas wszystko w porządku prawdopodobnie noszę pod sercem córeczkę z czego bardzo się cieszę, bo będziemy mieli parkę ❤
Jutro wg prenatalnych zaczynam 18 tydzień ❤
A co u Was Dziewczyny?
Nie mysl tyle jak ma być to będzieNieustannie delikatnie boli mnie podbrzusze od 15 dc. Ciekawa jestem czy przyjdzie @ ach [emoji846][emoji846]
Dziekuje dziewczyny Fajnie słyszeć, miłe słowa mam nadzieje, ze już niedługo wszystkie będziemy się cieszyły brzuszkami@IrenaX trzymam za Ciebie kciuki [emoji110] Przykro mi że staracie się tyle czasu, zwłaszcza że nie wiadomo czemu się nie udaje [emoji3525]
@Magdalena2991 nic nie robicie źle, czasami tak jest że chcemy za mocno i głowa ma tutaj duże znaczenie [emoji4]
@Alexa1905 gratuluje córeczki [emoji8]
@Dżasta1111 dużo zdrówka [emoji8]
Gdzie można je zakupić ? I jaki koszt ? może i ja się skuszęTakie ziółka:Zobacz załącznik 944422