IrenaX
Fanka BB :)
Fajnie by było Ale myśle ze małe szanseA moze wystarczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajnie by było Ale myśle ze małe szanseA moze wystarczy
Najtańszy możliwy test, więc za dużych nadziei nie mam
Zobacz załącznik 944398
Witaj tak, ja stosowałam olejek z wiesiołka, potem żel concive plus (w 2 cyklu z tym żelem zaszłam) niestety ciąże straciłam. Teraz walczę dalej - 26cs :/Witam, ja staram się z mężem już pół roku, i bez efektu . To jest mój drugi miesiąc kiedy stosuję Castagnus oraz od niedawna również olej z wiesiolka. Stosowalyscie jakieś" wspomagacze" w staraniu się ?
Tez myślałam nad castagnusem, ale obecnie biore ovarinWitam, ja staram się z mężem już pół roku, i bez efektu . To jest mój drugi miesiąc kiedy stosuję Castagnus oraz od niedawna również olej z wiesiolka. Stosowalyscie jakieś" wspomagacze" w staraniu się ?
Dziekuje Kochana Czyli jak narazie wszystko supcio Bardzo się ciesze Strasznie Ci kibicuje Daj znać jak bd poSpokojnie ja przy becie 62, miałam progesteron na poziomie 14,coś tam. Mimo wszystko dostałam progesteron od lekarza.
Hej Irenka u nas ok, w środę mam USG a za tydzień prenatalne pierwsze [emoji7]
Czasem ten jeden czy dwa razy wystarczą kochana, zresztą wiesz [emoji6] 3mam kciuki za plemnikory, żeby szybko dotarły do jajca [emoji106][emoji110][emoji110]
Oby u mnie to poskutkowało ale szczerze w to wątpię... tyle co już było starań i ciagle nic - ciężko mieć nadzieje. Dla mnie ciąża jest spełnieniem marzeń i chyba dlatego jest mi tak trudno zajsc ( mam takie szczęście, ze jeśli czegoś pragne to trochę czasu potrzeba zanim to bede mieć) :/ nie raz już tak było, no cóżIrenka niekoniecznie.
U nas miłości 3 dni przed owu i w dzień owu.
I skoro wyskoczyła Maja to raczej 3 dni przed owu się udało
Chyba tez mojemu kupie jakieś witaminki nie zaszkodzi a może akurat coś poprawi chociaż mój problemu z nasieniem niby nie ma7miesiąc. No i oczywiście biorę pregna start i olej z wiesiolka do owu, piję zioła z mężem i mąż zaczął brać FertilMan
Irenka doczekacie się i Wy! Nie widzę innego wyjścia! :*Oby u mnie to poskutkowało ale szczerze w to wątpię... tyle co już było starań i ciagle nic - ciężko mieć nadzieje. Dla mnie ciąża jest spełnieniem marzeń i chyba dlatego jest mi tak trudno zajsc ( mam takie szczęście, ze jeśli czegoś pragne to trochę czasu potrzeba zanim to bede mieć) :/ nie raz już tak było, no cóż
No jest krecha! Zrob betę bd miała pewność Kciukasy zaciśnięteNajtańszy możliwy test, więc za dużych nadziei nie mam
Zobacz załącznik 944398
Dziekuje Kochana! Oj chciałabym w koncu ten piękny dzień, zeby już wszystko było dobrze;* narazie mam poczucie, ze jest to dla mnie takie nieosiągalneIrenka doczekacie się i Wy! Nie widzę innego wyjścia! :*