reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
7 dni przed @ wyjdzie z porannego moczu chociazby blada kreska?:)

Jeśli nie było zagnieżdżania zarodka to nie ma szans :)
Zagnieżdżanie jest między 6-12 dpo. Po 48h d zagnieżdżania wytwarza się beta.
U mnie bladzioch wyszedł w 8dpo ale zagnieżdżanie miałam ekspresowe, bo w 6dpo, dokładnie wiem kiedy, bo objawy zagniezdżania miałam przy obu ciążach takie same i nie dające się z niczym pomylić :p więc wiedziałam że w 8dpo mogę testować już :D

reklama
Dziewczyny, jakiś dziwny wykres mi wychodzi. Jestem podziębiona ale pod pachą jest 36,1° więc nie mam gorączki
Screenshot_20190216-063655.jpeg

Dzis zrobilam test z porannego moczu.. wiem wiem nie wytrzymalam znow [emoji23][emoji23] 19 dc obecnie. Test z firmy bobo test [emoji23] Czy tam cos widac nie wiem czas zmiescilam sie w tych 5 min wydawalo sie ze kreska jest :) Ale walczyla z ta biela :) Powtorze test w dniu @ albo 2 dni po. Zeby znow sie nie nakrecic na marne [emoji846] Co o nim sadzicie?[emoji7][emoji847] Zdjecie robilam od razu jak zobaczylam, ze cos tam jest [emoji41][emoji39][emoji39]
20190216_073829.jpeg

Dzis zrobilam test z porannego moczu.. wiem wiem nie wytrzymalam znow [emoji23][emoji23] 19 dc obecnie. Test z firmy bobo test [emoji23] Czy tam cos widac nie wiem czas zmiescilam sie w tych 5 min wydawalo sie ze kreska jest :) Ale walczyla z ta biela :) Powtorze test w dniu @ albo 2 dni po. Zeby znow sie nie nakrecic na marne [emoji846] Co o nim sadzicie?[emoji7][emoji847] Zdjecie robilam od razu jak zobaczylam, ze cos tam jest [emoji41][emoji39][emoji39]Zobacz załącznik 943349

Kiepskie są te bobo testy :/ czesto fałszują wyniki.

@MalaMi24 ja nic tam nie widzę niestety [emoji3525] Moim zdaniem zdecydowanie za szybko, czekaj cierpliwie [emoji4]

@Magdalena2991 piękna temperaturka [emoji3590]

A ja się witam w 1dc... Spodziewałam się tego i cieszę się że w końcu jest [emoji4] Wczoraj kupiliśmy wakacje na marzec haha więc idealnie się składa bo fazę lutealną będziemy tam i będziemy plażować a nie myśleć [emoji16][emoji16]

@MalaMi24 ja nic tam nie widzę niestety [emoji3525] Moim zdaniem zdecydowanie za szybko, czekaj cierpliwie [emoji4]

A ja się witam w 1dc... Spodziewałam się tego i cieszę się że w końcu jest [emoji4] Wczoraj kupiliśmy wakacje na marzec haha więc idealnie się składa bo fazę lutealną będziemy tam i będziemy plażować a nie myśleć [emoji16][emoji16]

A gdzie będziecie wypoczywać?

Dzis zrobilam test z porannego moczu.. wiem wiem nie wytrzymalam znow [emoji23][emoji23] 19 dc obecnie. Test z firmy bobo test [emoji23] Czy tam cos widac nie wiem czas zmiescilam sie w tych 5 min wydawalo sie ze kreska jest :) Ale walczyla z ta biela :) Powtorze test w dniu @ albo 2 dni po. Zeby znow sie nie nakrecic na marne [emoji846] Co o nim sadzicie?[emoji7][emoji847] Zdjecie robilam od razu jak zobaczylam, ze cos tam jest [emoji41][emoji39][emoji39]Zobacz załącznik 943349
Nic nie widzę [emoji53]

reklama
Wypoczynek dobrze zrobi i może zaowocuje kreseczkami ;)

Do góry