ktory masz tydzien ciazy?Czy łożysko sie podnioslo??
Bo tez tak mam i bardzo mnie to martwi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ktory masz tydzien ciazy?Czy łożysko sie podnioslo??
Bo tez tak mam i bardzo mnie to martwi
[emoji17] Ja też nie wiem co się stało [emoji17] Masakra [emoji17] Ja się martwię o swoje łożysko bo jest jeszcze nisko i liczę, że się podniesie, czytam o tym i jestem przerazona [emoji17][emoji17][emoji17]
u mnie z przodu ale na szczescie wysoko. mowi sie ze wielu kobietom sie podnosi. ciezko stwierdzic jednoznaczny czas. mojej znajomej do 26 tc bylo nisko.. a w 30tc podciagnelo sie do gory.21 tc
Kontrola w 24 tc
Trzymam kciuki!!!!! :*Jestem bardzo ciekawa jaka ta beta będzie. Jadę już do domu i czekam z niecierpliwością na wyniki.
u mnie z przodu ale na szczescie wysoko. mowi sie ze wielu kobietom sie podnosi. ciezko stwierdzic jednoznaczny czas. mojej znajomej do 26 tc bylo nisko.. a w 30tc podciagnelo sie do gory.
sa kobiety z niskim lozyskiem ktore bez problemu doczekuja 40tc. wazne ze kontroluja.
Ja akurat mialam od początku wysoko ale tak jak wspomnialam znajomej podnioslo sie dopiero po 26tc ale przed 30 tc.Ale mialas nisko i sie podnioslo czy mialas wysoko od poczatku???