reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Lekarz powiedział, że może był wcześniej większy i teraz spada, ale nie jest wróżbitą więc jedynie co może zalecić to dalej branie progesteronu, on albo wywoła @ albo... No właśnie powiedział, że jego zdaniem raczej tutaj na dniach powinna się pojawić miesiączka. Chyba, że nastąpi cudowny zwrot akcji. Mam powtórzyć betę za 48h jeśli nie pojawi się krwawienie.
Czekamy i trzymamy kciuki. A ja Tobie poraz kolejny napisze pomysl o acardzie. Moze byc u Ciebie kluczowy przy zagniezdzaniu.

Witajcie. O drugie dziecko staramy się już prawie rok. Przy pierwszym udało się po 7 cyklach. 26 stycznia powinnam dostać @, ale nic na to nie wskazywało (wcześniej zawsze ból piersi). Na następny dzień pojawiło się typowe plamienie i już wiedziałam, że kolejny raz się nie udało... Ale plamienie mam do tej pory tj. już 4 dni, do południa jest bardziej brązowe a bliżej wieczoru delikatnie tylko zabarwione i zanika. Ból piersi też się pojawił i to mocny plus takie rozpieranie i ciągnięcie w pachwinach. Dziś popołudniu zrobiłam test i ukazała się druga blada kreska (taka jak przy pierwszej ciąży). Czy jest szansa, że się udało? Na wizytę u ginekologa chyba za szybko? Badania z krwi nigdy nie robiłam. Pozdrawiam

reklama
@Migdalove trzymam kciuki żeby się jednak okazało, że beta rośnie
Mi dziś endokrynolog potwierdził Hashimoto. Ponieważ nadal chcemy się starać o dzidziusia a tsh mam 2,200 to powiedział żebym jeden dzień w tygodniu brała podwójną dawkę euthyroxu bo idealnie by było gdyby tsh było koło 1 ale jakby już jest ok
Dopiero 8 dc więc na razie tylko mierze temperaturę i kocham się kiedy mam ochotę ;)

Do góry