reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja mam lozysko z tylu, teraz 24 tydzien i czasem nie czuje ruchow caly dzien. A na nastepny juz bardzo. Co do saczacych wod. Ja mam caly czas mokre majty. Kupilam sobie wkladki, ktore wykrywaja te wody i uzylam jednej zeby sie uspokoic. Na wizycie po tygodniu sie potwierdzilo, ze jest ok. Dziecko kopie po pecherzu i caly czas chce mi sie sikac i boli.
Gdzie takie wkladki można dostac ??

reklama
Cześć wczoraj miałam wizytę jest pęcherzyk ciążowy odpowiada około 4+2 tc a mieliśmy wczoraj 5+3 mam nadzieję, że to kwestia spóźnionej owulacji i późnego zagnieżdżenia, dostałam Acard, Luteinę, duphaston, heparyne (za mną pierwszy zastrzyk, ale tchórz ze mnie straszny, najpierw pół h patrzyłam na niego zaczym zrobiłam) i kolejna wizyta za 4 tyg pozostaje mi modlitwa żebym usłyszała serduszko...

Cześć wczoraj miałam wizytę jest pęcherzyk ciążowy odpowiada około 4+2 tc a mieliśmy wczoraj 5+3 mam nadzieję, że to kwestia spóźnionej owulacji i późnego zagnieżdżenia, dostałam Acard, Luteinę, duphaston, heparyne (za mną pierwszy zastrzyk, ale tchórz ze mnie straszny, najpierw pół h patrzyłam na niego zaczym zrobiłam) i kolejna wizyta za 4 tyg pozostaje mi modlitwa żebym usłyszała serduszko...
Kochana musi być wszystko dobrze!!!✊

Dziękuje. ale jutro znów sprawdzę. bo jest to dla mnie nie do uwierzenia żeby się udało w pierwszym cyklu. Z pierwszym dzieckiem zeszło nam 2 lata. A tu taki cud?

Kochana bedzie dobrze na pewno [emoji8][emoji8][emoji8]
To po prostu pewnie tak jak sama mowisz pozniejsza owu, zagniezdzenie i spokojnie wszystko jest ok [emoji8] i tak tez zostanie [emoji8]

reklama
Gdzies czytalam ze sprawdzają sie paseczki do akwarium w zoologicznyn. Ale takie typowe papierki lakmusowe mozna nawet na allegro kupic

Do góry