Alexa1905
Fanka BB :)
Bedzue dobrze! Musi być
Dziękuję ❤ taką mam nadzieję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bedzue dobrze! Musi być
Hej dziękuję za wypowiedźNo zobaczymy co będzie bo w tym cyklu muszę powiedzieć że mój misiu to się bardzo starasex codziennie odkąd przyjechał bądź co drugi dzień na luzie naprawdę nie myślę o niczym innym jaj o przyjemności ale po❤nogi w górze bądź tyłek no nie da się nie pomócszansa jest zawsze a przy tylo zgieciu macicy ponoć ciężej zajść w ciążę i chyba w moim przypadku tak jest.okres za 6 dni więc chciała bym niespodziankę ale nie nastawiam się.wczoraj sobie wyszłam z koleżankami na balet gdzie nawet mój mnie dorwał przed wyjściem teżi totalne rozładowanie psychiczne wiec jakoś zaraz Mi lepiej bo już nie pamiętam kiedy gdzieś wyszłam a tym bardziej wylądowałam na impreziedziś odpoczynek i dlatego dopiero odpisujemiłego wieczoru wszystkim
Hey Asik1234,a jakie Widzisz szanse na powodzenie kochając się pod koniec okresu? Przecież musi dojrzeć kolejny pęcherzyk? Moim zdaniem wieksza szansa bliżej środka dni plodnych.. mnie też w okolicy dni plodnych bardzo bolaly jajniki, mam cykle miedzy 26-29 dni, za kazdym razem probowalam sobie wyliczac w kalenadarzu dni plodnych mniej wiecej kiedy "dzialac" biorac pod uwage po kolei ile dni trwaja cykle. We wrześniu mialam mieć dni plodne bodajze od 16-22 ale ostatni raz staraliśmy sie 16, pozniej dopadlo mnie chorobstwo, 20 mialam wizyte kontrola u gina i jak powiedzial ze juz właśnie jest po owulacji, bylam rozczarowana ze po raz kolejny nie... ale jak w pierwszym tyg. października nie mialam okresu,zrobilam test i wyszły dwie krechy, a bedac na wizycie u lekarza za wcześnie bylo zeby cokolwiek zobaczyl Trzymam kciuki
U mnie cisza [emoji14] jutro o 8 ide na oddział i zaczynamy wywoływać. Moj gin mowi, ze najpozniej we wtorek urodze
No to jutro trzymam kciuki zeby szybko poszlo [emoji106][emoji110][emoji110]U mnie cisza [emoji14] jutro o 8 ide na oddział i zaczynamy wywoływać. Moj gin mowi, ze najpozniej we wtorek urodze
Hej, jak tam u Ciebie ?[emoji8]Hej dziewczyny! Co tam u Was? Coś się zmieniło podczas mojej nieobecności?
U mnie cały czas 'ban na ciążę'. Mąż wyjeżdża w delegację niedługo, 10 stycznia mam wizytę kontrolną dopiero, tzn drugą po poronieniu. No i aktualnie spóźnia mi się @ już 4 dni, ale pewnie jeszcze się wszystko powoli reguluje, to drugi cykl po poronieniu dopiero.No to jutro trzymam kciuki zeby szybko poszlo [emoji106][emoji110][emoji110]Hej, jak tam u Ciebie ?[emoji8]
A kiedy bedziecie znow probowac ? Jakies badania zamierzacie robic ? [emoji8][emoji8]U mnie cały czas 'ban na ciążę'. Mąż wyjeżdża w delegację niedługo, 10 stycznia mam wizytę kontrolną dopiero, tzn drugą po poronieniu. No i aktualnie spóźnia mi się @ już 4 dni, ale pewnie jeszcze się wszystko powoli reguluje, to drugi cykl po poronieniu dopiero.
Pewnie ja będę miała robione przeróżne badania, od nowa hormony, na pewno cytologię no i ciekawe co tam lekarz jeszcze doradzi. A próbować chcemy tak od czerwca mniej więcej.A kiedy bedziecie znow probowac ? Jakies badania zamierzacie robic ? [emoji8][emoji8]
Moze jeszcze na mutacje itd. Wam dorzuci.Pewnie ja będę miała robione przeróżne badania, od nowa hormony, na pewno cytologię no i ciekawe co tam lekarz jeszcze doradzi. A próbować chcemy tak od czerwca mniej więcej.