reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
:-) :)

Hey Asik1234,a jakie Widzisz szanse na powodzenie kochając się pod koniec okresu? Przecież musi dojrzeć kolejny pęcherzyk? Moim zdaniem wieksza szansa bliżej środka dni plodnych.. mnie też w okolicy dni plodnych bardzo bolaly jajniki, mam cykle miedzy 26-29 dni, za kazdym razem probowalam sobie wyliczac w kalenadarzu dni plodnych mniej wiecej kiedy "dzialac" biorac pod uwage po kolei ile dni trwaja cykle. We wrześniu mialam mieć dni plodne bodajze od 16-22 ale ostatni raz staraliśmy sie 16, pozniej dopadlo mnie chorobstwo, 20 mialam wizyte kontrola u gina i jak powiedzial ze juz właśnie jest po owulacji, bylam rozczarowana ze po raz kolejny nie... ale jak w pierwszym tyg. października nie mialam okresu,zrobilam test i wyszły dwie krechy, :)a bedac na wizycie u lekarza za wcześnie bylo zeby cokolwiek zobaczyl:) Trzymam kciuki:)
Hej dziękuję za wypowiedź:)No zobaczymy co będzie bo w tym cyklu muszę powiedzieć że mój misiu to się bardzo starasex codziennie odkąd przyjechał bądź co drugi dzień na luzie naprawdę nie myślę o niczym innym jaj o przyjemności ale po❤nogi w górze bądź tyłek no nie da się nie pomócszansa jest zawsze a przy tylo zgieciu macicy ponoć ciężej zajść w ciążę i chyba w moim przypadku tak jest.:)okres za 6 dni więc chciała bym niespodziankę ale nie nastawiam się.wczoraj sobie wyszłam z koleżankami na balet gdzie nawet mój mnie dorwał przed wyjściem teżi totalne rozładowanie psychiczne wiec jakoś zaraz Mi lepiej bo już nie pamiętam kiedy gdzieś wyszłam a tym bardziej wylądowałam na impreziedziś odpoczynek i dlatego dopiero odpisuje:)miłego wieczoru wszystkim:)

No to jutro trzymam kciuki zeby szybko poszlo [emoji106][emoji110][emoji110]Hej, jak tam u Ciebie ?[emoji8]
U mnie cały czas 'ban na ciążę'. ;) Mąż wyjeżdża w delegację niedługo, 10 stycznia mam wizytę kontrolną dopiero, tzn drugą po poronieniu. No i aktualnie spóźnia mi się @ już 4 dni, ale pewnie jeszcze się wszystko powoli reguluje, to drugi cykl po poronieniu dopiero.

U mnie cały czas 'ban na ciążę'. ;) Mąż wyjeżdża w delegację niedługo, 10 stycznia mam wizytę kontrolną dopiero, tzn drugą po poronieniu. No i aktualnie spóźnia mi się @ już 4 dni, ale pewnie jeszcze się wszystko powoli reguluje, to drugi cykl po poronieniu dopiero.
A kiedy bedziecie znow probowac ? Jakies badania zamierzacie robic ? [emoji8][emoji8]

reklama
Pewnie ja będę miała robione przeróżne badania, od nowa hormony, na pewno cytologię no i ciekawe co tam lekarz jeszcze doradzi. A próbować chcemy tak od czerwca mniej więcej.
Moze jeszcze na mutacje itd. Wam dorzuci.
Bardzo ci kibicuje i mam nadzieje ze jak juz sie dokladnie zdiagnozujecie to bedziecie mogli ruszyć od nowa i ze szybko i szczesliwie sie wam tym razem uda [emoji8][emoji8]

Do góry