Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja test robiłam 9dpo. Po 2 dniach dziwnych objawów. Okazało się że to były objawy zagnieżdżaniaHej dziewczyny 7dpo test owulacyjny II kreski 9-10 dni do okresu . Wczoraj migrena i wieczorem wymioty . Czekać z testem do @ ? Dzisiaj temp. 36.9 . Zobacz załącznik 922275
Nawet nie wiem kiedy to minęło, choć ostatni miesiąc ciągnie się nieubłaganie. Mała jest chyba uparta po starszej siostrze i też nie bardzo jej się spieszy na świat do poniedziałku ma czas, a jak nie to wywoływanie nas czeka dziękuję :*Daga to już?? O rany Powodzenia kochana :** Jeszcze chwilka i zaraz się spotkacje z maleństwem <3
Dzięki to jeszcze czekam z testem ciążowymJa test robiłam 9dpo. Po 2 dniach dziwnych objawów. Okazało się że to były objawy zagnieżdżania
Bo moja beta to było 9.27 także baaaaardzo wczesna ciąża.Dzięki to jeszcze czekam z testem ciążowym
A kiedy Ci wyszedł pozytywny test ciazowy ile dpo ?Bo moja beta to było 9.27 także baaaaardzo wczesna ciąża.
9dpo. Tego samego dnia poleciałam na betę. Mój test z grudnia 2017A kiedy Ci wyszedł pozytywny test ciazowy ile dpo ?
Pamiętam jakby to było wczoraj [emoji7]9dpo. Tego samego dnia poleciałam na betę. Mój test z grudnia 2017 Zobacz załącznik 922282