reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Co u Ciebie jest przyczyną? Bo u mnie chyba nieznana ...wszystkie badania ok tyle ze my mamy jedno dziecko (zaszlam w 1 cyklu)
Po ciąży obumarłej, wyszło mi wysokie tsh, teraz się na to leczę, wcześniej wszystkie badania były ok, no jedynie ten progesteron już w ciąży był niski. Póki co próbuje i próbuje bez monitoringów... ale to już tyle czasu trwa, ze po nowym roku pojadę do lekarza

reklama
Co u Ciebie jest przyczyną? Bo u mnie chyba nieznana ...wszystkie badania ok tyle ze my mamy jedno dziecko (zaszlam w 1 cyklu)
I najgorsze jest to, ze ja w ogóle nie mam dzieci :( tym bardziej jest mi gorzej to wszystko znieść :( tak bardzo pragne chociaż mieć jedno, zdrowe dzieciątko

Cześć Dziewczyny...
Mam dziwny okres w życiu... w zeszłym roku 12 grudnia pronilam druga ciążę, a w maju trzecią z terminem na 10 grudnia. Teraz jestem w czwartej i nie umiem się cieszyć - boję się jak diabli. Obie ciążę zatrzymały się mniej więcej w tym samym momencie i teraz ten moment przypada w święta:(
Och :(
Pocieszam się tym, ze strasznie mnie mdli ostatnio i jestem zmeczona- trzymam się tych objawów kurczowo...
W mikołajki idę do gin i z jednej strony nie mogę się doczekać A z drugiej mam przeczucie, ze nie usłyszę nic dobrego.... :/ :(

Cześć Dziewczyny...
Mam dziwny okres w życiu... w zeszłym roku 12 grudnia pronilam druga ciążę, a w maju trzecią z terminem na 10 grudnia. Teraz jestem w czwartej i nie umiem się cieszyć - boję się jak diabli. Obie ciążę zatrzymały się mniej więcej w tym samym momencie i teraz ten moment przypada w święta:(
Pocieszam się tym, ze strasznie mnie mdli ostatnio i jestem zmeczona- trzymam się tych objawów kurczowo...
W mikołajki idę do gin i z jednej strony nie mogę się doczekać A z drugiej mam przeczucie, ze nie usłyszę nic dobrego.... :/ :(
Alexa musisz wierzyć, że będzie dobrze.Będę trzymać kciuki by tym razem było inne zakończenie.Po 9 mc urodzisz piękne zdrowe dzieciątko.

reklama
Cześć Dziewczyny...
Będzie dobrze Kochana. Wiem że po tych przykrych doświadczeniach ciężko jest opanować stres ale kolejny raz Cię to nie spotka. Teraz będzie wszystko pięknie. Mam nadzieję że dostaniesz super prezent od Mikołaja w postaci dobrych wieści i że święta będziesz miała spokojne i radosne. Trzymam mocno kciuki.

Do góry