reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@madzia14 W polu gdzie piszesz wiadomość na dole masz 3 opcje odpowiedź wyslij plik i wiecej opcji. Wybierz wyslij plik załącz zdj i wyslij odpowiedź. Gratuluje:)

reklama
Hahahaha [emoji23] ja mam tyle nowych ciuszków, bez metek, tylko wyprane. Bo Maja jak się urodziła to to wszystko było na nią ogromne... A jak do nich dorosła to już zimno było :( więc... Mam nadzieję na jeszcze jedną dziewuche :D może początkiem lipca jakby się udało [emoji23][emoji23] dwójką dzieci z lipca, odstęp 8 dni więc kto wie [emoji23][emoji23]
Ja mam 2 chłopców jesiennych w odstępie 10 dni. A teraz czekam na majową corke [emoji846] zawsze tak chciałam, moze tobie sie uda też.

To mój dzisiejszy tescik ta druga kreska słabsza.

Załączniki

• IMG_20181204_082935.jpg
    IMG_20181204_082935.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 122
Dziewczyny dziś dostałam @ i zaczynam pierwszy cykl po laparoskopii. ...szczerze wątpię że kiedyś się uda.... po 3 latach staran...

3majcie kciuki. Ja zaraz gnam do lekarza. Corka od 2 dni ma skrecajace bole brzucha. Wczoraj pediatra uznala to za wirusa i dala nospe i espumisan. A dzisiejsza noc byla koszmarem.. Bylo mnostwo lez i placzu oraz wolania i blaganie o ratunek.
Polecialysmy zrobic morfologie, crp i mocz od razu oznaczylam grupę krwi. I wyniki nie mówią nic o wirusowce. Choc crp jest prawidlowe <1,00 to morfologia super ale mocz w laboratorium powiedzieli ze bardzo kiepski.
Mocz ogolny:
Leukocyty 500ul norma ponizej 25ul. Białko ma 15 a powinno byc ponizej 15 male odstępstwo. Ketony 5 a powinno byc ponizej 5, urobilinogen 2 norma ponizej 2 tu dosc male odstepstwa a teraz się zaczyna..
Osad moczu :
Nablonki płaskie 3-4wpw norma plaskie pojedyncze wpw.
Leukocyty 28-30 wpw norma 4-10.
Erytrocyty swieze 4-6 norma ponizej 3.
Bakterie nieliczne wpw norma nieobecne wpw.
Pasma sluzu liczne wpw norma pojedyncze wpw.

Jestem bardzo szczesliwa ze intuicja mnie nie zawiodla i zrobilysmy same prywatnie badania. Tak kolejny dzien straty i cierpienia.

Ja też myślałam, że ten msc idzie na straty przede wszystkim ostatni seks w środę a owu pt/sob więc mówię na bank muszę się pogodzić z @ a tu niespodzianka...ale przypominam ci, że po poronieniu też 3 cykle nic nie wychodziło, później ta przerwa i teraz modlę się żeby było ok!
Będzie wszystko dobrze, zobaczysz ❤️✊✊✊

reklama
Do góry