reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny biorę magnez 1 tab dziennie mogę kontynuować nie koliduje to z Acardem, luteina ? Nie znam się, a nie chce już męczyć mojego lekarza i jeszcze pytanie myślicie że wizyta za tydzień w środę będzie ok ? Teraz aplikacja pokazuje mi 4+6 ale sama nie wiem czy ona dobrze pokazuje może i tak ;)
Ja biorę acard i asmag (magnez) 3x2 dziennie :) więc jedna tabletka to raczej nic nie szkodzi :D

reklama
Paulina wiem co czujesz bo sama teraz biegałam co chwila sprawdzać czy coś leci czy nie. Jeśli Bóg da i zajdę w kolejną ciąże to chyba zeświruję z stresu, więc wiem, łatwo mówić nie stresuj się, ale wierzę że będzie dobrze. No przecież swoje już wycierpiałyśmy prawda? WIęc teraz pora na szczęśliwy finał :) Super że tak szybko się udało. PO tylu miesiącah chyba miałaś spokojną głowę i jeszcze nie złapałaś tego fisia na ciąże :) 3mam z caaaałych sił kciuki za Was i bardzo kibicuję :*

Kamila śliczna ta Wasza córcia <3 Cieszę się że wszystko u was dobrze. Ciekawe po kim taka uparta ta kruszynka :-D

Paulina wiem co czujesz bo sama teraz biegałam co chwila sprawdzać czy coś leci czy nie. Jeśli Bóg da i zajdę w kolejną ciąże to chyba zeświruję z stresu, więc wiem, łatwo mówić nie stresuj się, ale wierzę że będzie dobrze. No przecież swoje już wycierpiałyśmy prawda? WIęc teraz pora na szczęśliwy finał :) Super że tak szybko się udało. PO tylu miesiącah chyba miałaś spokojną głowę i jeszcze nie złapałaś tego fisia na ciąże :) 3mam z caaaałych sił kciuki za Was i bardzo kibicuję :*

Kamila śliczna ta Wasza córcia <3 Cieszę się że wszystko u was dobrze. Ciekawe po kim taka uparta ta kruszynka :-D
Dziekuje [emoji8][emoji8][emoji8]
Zaloze sie ze uparta po tatusiu [emoji14] ja taka nie jestem [emoji14]

Wpadam z wiesciami [emoji14]

My juz po wizycie i według pani doktor z cala jej pewnoscia czekamy na dziewczynke [emoji7][emoji7]

Maluszek juz ma 7,41 cm a dzis 13+4.

Doktor długo robila mi dzis usg bo dzidza taka ruchliwa ze co probowala ją zlapac to uciekala [emoji87] uparciuch od malego [emoji14] tak fajnie podskakiwala, otwierala buzke, machala raczkami i kopala nozkami [emoji7]

Jak dobrze ze dzis nie mialam przy sobie kasy bo tz moglby mnie zabic jakbym w drodze powrotnej zaliczyla te wszystkie sklepy [emoji85]

Trzymam za kazda ze staraczek mocne kciuki [emoji110][emoji110] kazda z was ujrzy wreszcie taki widok, wiem ze czasami juz czlowiek w to nie wierzy ale to prawda !! [emoji176][emoji176][emoji176]
Wysylam ciazowe fluidy [emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji179][emoji179]Zobacz załącznik 921814
Wspaniale wieści, gratuluję, uwielbiam wieści z usg [emoji7]
Pierwszy, ale ile czekałam na ten pierwszy staraczkowy cykl ;)
To właśnie rok temu miałaś poronienie tak? Na kiedy wypada Ci termin? Sierpień? Teraz musi być dobrze, uwierz w to. Ja tez na początku ciągle sprawdzałam w toalecie, ale tym razem się udało bez niespodzianek.
Gratulacje Kochana. Jaki piękny widok [emoji3590]

Ja też się muszę pochwalić. Byłam dziś na pierwszej wizycie i mamy serduszko. Dzidzia ma 0,81 cm. Kolejna wizyta za dwa tygodnie. Dawno się nie odzywalam bo od paru dni ledwo żyje. Złapalo mnie przeziębienie. Mam mega katar. Do tego ból zęba od soboty. Wymeczona jestem. Byłam rano u dentysty ale odprawił mnie z kwitkiem. Na szczęście dostałam zgodę od ginekolog na wyrwanie i podanie antybiotyku i jutro idę znowu. Mam nadzieję że się uda tym razem.
Gratuluję małego serduszka[emoji173]
Ja tak samo zazdroscilam ale uwierz ze na kazda przyjdzie czas, zobaczysz [emoji8][emoji8]To podobnie jak u mnie [emoji6] owu mialam jakos w 16/17dc a ostatnie [emoji173] chyba w 14dc [emoji6]
Podobno jak [emoji173] przed owu to na dziewczynke [emoji6] u mnie sie sprawdzilo [emoji6]Sciagnij sobie preglife [emoji6] mysle ze wizyta w 6/7tc juz powinna cos konkretnego pokazac [emoji6]
Co do magnezu to mozna, ja biore od samego poczatku i mnóstwo dziewczyn bierze nawet przy innych lekach [emoji6]
U nas było w 11dc nad ranem, potem nic 3 dni, owu w 14dc i wieczorem znowu seks. I jest dziewczynka, chociaż nie było tu żadnych wyliczeń, tak jak los chciał. No i byłam pewna że ten cykl był nie udany. Był to pierwszy cykl prawidłowy po wcześniejszym poronieniu.
Hej dziewczyny dzisiaj termin spodziewanej @ rano test i dwie wyraźne krechy może ta druga troszkę słabszą ale widoczna bardzo dobrze. Chciałam wstawić zdjęcie testu ale nie mam pojęcia jak to zrobić.
Gratulacje!

Wspaniale wieści, gratuluję, uwielbiam wieści z usg [emoji7]To właśnie rok temu miałaś poronienie tak? Na kiedy wypada Ci termin? Sierpień? Teraz musi być dobrze, uwierz w to. Ja tez na początku ciągle sprawdzałam w toalecie, ale tym razem się udało bez niespodzianek. Gratuluję małego serduszka[emoji173]U nas było w 11dc nad ranem, potem nic 3 dni, owu w 14dc i wieczorem znowu seks. I jest dziewczynka, chociaż nie było tu żadnych wyliczeń, tak jak los chciał. No i byłam pewna że ten cykl był nie udany. Był to pierwszy cykl prawidłowy po wcześniejszym poronieniu.Gratulacje!
Ja tez wtedy bylam przekonana ze ten cykl na straty tym bardziej ze tak na prawde byly u nas tylko 2 razy [emoji173] przed owu a pozniej dluugo nic [emoji14] ja wtedy kompletnie wylaczylam myslenie o ciazy i czy sie udalo bo bylam pewna ze nie i ze od nowego cyklu zaczynamy diagnostyke itd i bylam bardzo zaskoczona jak sie okazalo ze sie udało [emoji85]

Wpadam z wiesciami [emoji14]

My juz po wizycie i według pani doktor z cala jej pewnoscia czekamy na dziewczynke [emoji7][emoji7]

Maluszek juz ma 7,41 cm a dzis 13+4.

Doktor długo robila mi dzis usg bo dzidza taka ruchliwa ze co probowala ją zlapac to uciekala [emoji87] uparciuch od malego [emoji14] tak fajnie podskakiwala, otwierala buzke, machala raczkami i kopala nozkami [emoji7]

Jak dobrze ze dzis nie mialam przy sobie kasy bo tz moglby mnie zabic jakbym w drodze powrotnej zaliczyla te wszystkie sklepy [emoji85]

Trzymam za kazda ze staraczek mocne kciuki [emoji110][emoji110] kazda z was ujrzy wreszcie taki widok, wiem ze czasami juz czlowiek w to nie wierzy ale to prawda !! [emoji176][emoji176][emoji176]
Wysylam ciazowe fluidy [emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji179][emoji179]Zobacz załącznik 921814
Dziewczynka kolejna [emoji3590] tak jak chciałaś jak dobrze pamiętam [emoji3590][emoji3590] gratulacje [emoji3590]

reklama
Do góry