reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Kciuki za szczepienie [emoji8][emoji8][emoji110][emoji110]

A pokaz mala [emoji7] ona taka slodka [emoji7]
Hahaha dzięki [emoji3590]
received_215645185996161.jpeg

Załączniki

• received_215645185996161.jpeg
    received_215645185996161.jpeg
    90,7 KB · Wyświetleń: 304
Jeju nie moge [emoji7] uwielbiam te bezzębne usmiechy [emoji7][emoji7][emoji7]
Az lezka w oku mi sie zakrecila, chcialabym juz miec tez taka kruszynke przy sobie [emoji7]
Mam podobne zdjecie młodego takiego bezzębnego [emoji7]
Kochana zleci nawet się nie oglądniesz! I będziesz tulić swoje maleństwo [emoji3590][emoji7] będzie kolejna różowa landryna na forum [emoji7]

Kochana zleci nawet się nie oglądniesz! I będziesz tulić swoje maleństwo [emoji3590][emoji7] będzie kolejna różowa landryna na forum [emoji7]
To na pewno, juz ten czas zasuwa niemożliwe wiec do czerwca szybko zleci [emoji7]
Poki co rozplywam sie nad tym ze jednak bede miala szanse wykorzystac te wszystkie ciuszki ktore mam typowo dziewczęce [emoji14]
Ostatnio zaszalalam znow i kupilam za 50zl ponad 100sztuk roznych ubranek [emoji87]
IMG_20181201_162209.jpeg

Załączniki

• IMG_20181201_162209.jpeg
    IMG_20181201_162209.jpeg
    59,2 KB · Wyświetleń: 263
To na pewno, juz ten czas zasuwa niemożliwe wiec do czerwca szybko zleci [emoji7]
Poki co rozplywam sie nad tym ze jednak bede miala szanse wykorzystac te wszystkie ciuszki ktore mam typowo dziewczęce [emoji14]
Ostatnio zaszalalam znow i kupilam za 50zl ponad 100sztuk roznych ubranek [emoji87]Zobacz załącznik 921968
Hahahaha [emoji23] ja mam tyle nowych ciuszków, bez metek, tylko wyprane. Bo Maja jak się urodziła to to wszystko było na nią ogromne... A jak do nich dorosła to już zimno było :( więc... Mam nadzieję na jeszcze jedną dziewuche :D może początkiem lipca jakby się udało [emoji23][emoji23] dwójką dzieci z lipca, odstęp 8 dni więc kto wie [emoji23][emoji23]

Hahahaha [emoji23] ja mam tyle nowych ciuszków, bez metek, tylko wyprane. Bo Maja jak się urodziła to to wszystko było na nią ogromne... A jak do nich dorosła to już zimno było :( więc... Mam nadzieję na jeszcze jedną dziewuche :D może początkiem lipca jakby się udało [emoji23][emoji23] dwójką dzieci z lipca, odstęp 8 dni więc kto wie [emoji23][emoji23]
Wiesz ja ostatnio jak liczylam to co mam juz dlugo bo od czasu mlodego, wtedy do porodu nie wiedzialam kto sie urodzi wiec wyprawka uniwersalna ale tez mialam pod dziewczynke i pod chlopaka typowe ubranka [emoji6] jak ostatnio to przeliczylam to samych body mam 150sztuk nie liczac tego co teraz kupilam [emoji6]
Takze teraz ciesze sie ze jest dziewczynka bo wykorzystam te wszystkie rozowe, w kwiatki itp [emoji14] a reszte chlopiecych przebiore i oddam do domu samotnej matki bo nam sie juz nie przydadza [emoji6]
Ja mam wlasnie duuzo malych ciuszkow tez bo mlody sie urodzil maly 48cm i w tych 50-56 plywal na poczatek [emoji57]
A ciebie podziwiam ze chcesz jeszcze jedno, serio [emoji14]

Wiesz ja ostatnio jak liczylam to co mam juz dlugo bo od czasu mlodego, wtedy do porodu nie wiedzialam kto sie urodzi wiec wyprawka uniwersalna ale tez mialam pod dziewczynke i pod chlopaka typowe ubranka [emoji6] jak ostatnio to przeliczylam to samych body mam 150sztuk nie liczac tego co teraz kupilam [emoji6]
Takze teraz ciesze sie ze jest dziewczynka bo wykorzystam te wszystkie rozowe, w kwiatki itp [emoji14] a reszte chlopiecych przebiore i oddam do domu samotnej matki bo nam sie juz nie przydadza [emoji6]
Ja mam wlasnie duuzo malych ciuszkow tez bo mlody sie urodzil maly 48cm i w tych 50-56 plywal na poczatek [emoji57]
A ciebie podziwiam ze chcesz jeszcze jedno, serio [emoji14]
Też na początku myślałam o dwójce. Ale nie licząc pierwszego trymestru to całą ciąże super się czułam, malutki brzuszek, więc nie było jakoś ciężko. Maja to anioł. A z każdym kolejnym dzieckiem masz w sobie coraz więcej miłości, cierpliwości, siły [emoji123]
No i ja jestem typem osoby co musi mieć zajęcie [emoji23] już do pracy wróciłam bo mam taką ze jestem w stanie pogodzić ja z opieką nad dziećmi :) mam super męża który pomaga. Rodziców i teściów na których w razie sytuacji podbramkowych można liczyć :) po prostu sytuacja nam pozwala na to żeby mieć trzecie. Czekam tylko na zielone światło od mojego doktora. Bo lekarz który robił mi teraz cc nie zrobił tego tak jak powinien. No i ryzyko znów porodu w 35/36 tc duże. Bo Aleks wstrzymany w 35. Koniec końców urodził się w 40 z seledynowymi wodami. Mai nie wstrzymali w 36 (35 z om). Więc i z trzecim będzie podobnie.

reklama
Do góry