reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziękuje Wszystkim za gratulacje :) na razie jeszcze nie umiem się cieszyć zrobię chyba betę powtórzę pójdę na pierwszą wizytę może zacznę wierzyć bo na razie to jeden wielki stres :( każda wizyta w toalecie to strach czy nie ma plamienia jakiegoś masakra Wam powiem...nie myślałam, że aż tak będę świrować, ale z drugiej strony logiczne, że nie chciałabym mieć drugi raz takich świat jak rok temu...

Wpadam z wiesciami [emoji14]

My juz po wizycie i według pani doktor z cala jej pewnoscia czekamy na dziewczynke [emoji7][emoji7]

Maluszek juz ma 7,41 cm a dzis 13+4.

Doktor długo robila mi dzis usg bo dzidza taka ruchliwa ze co probowala ją zlapac to uciekala [emoji87] uparciuch od malego [emoji14] tak fajnie podskakiwala, otwierala buzke, machala raczkami i kopala nozkami [emoji7]

Jak dobrze ze dzis nie mialam przy sobie kasy bo tz moglby mnie zabic jakbym w drodze powrotnej zaliczyla te wszystkie sklepy [emoji85]

Trzymam za kazda ze staraczek mocne kciuki [emoji110][emoji110] kazda z was ujrzy wreszcie taki widok, wiem ze czasami juz czlowiek w to nie wierzy ale to prawda !! [emoji176][emoji176][emoji176]
Wysylam ciazowe fluidy [emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji179][emoji179]Zobacz załącznik 921814
Gratulacje Kochana. Jaki piękny widok [emoji3590]

Ja też się muszę pochwalić. Byłam dziś na pierwszej wizycie i mamy serduszko. Dzidzia ma 0,81 cm. Kolejna wizyta za dwa tygodnie. Dawno się nie odzywalam bo od paru dni ledwo żyje. Złapalo mnie przeziębienie. Mam mega katar. Do tego ból zęba od soboty. Wymeczona jestem. Byłam rano u dentysty ale odprawił mnie z kwitkiem. Na szczęście dostałam zgodę od ginekolog na wyrwanie i podanie antybiotyku i jutro idę znowu. Mam nadzieję że się uda tym razem.

To tym bardziej Gratuluje❤️

Jeju jak ja zazdroszczę tym, którym udało się za 1 razem... dla mnie po prostu jest to nierealne :(
Ja też myślałam, że ten msc idzie na straty przede wszystkim ostatni seks w środę a owu pt/sob więc mówię na bank muszę się pogodzić z @ a tu niespodzianka...ale przypominam ci, że po poronieniu też 3 cykle nic nie wychodziło, później ta przerwa i teraz modlę się żeby było ok!

Dziewczyny biorę magnez 1 tab dziennie mogę kontynuować nie koliduje to z Acardem, luteina ? Nie znam się, a nie chce już męczyć mojego lekarza i jeszcze pytanie myślicie że wizyta za tydzień w środę będzie ok ? Teraz aplikacja pokazuje mi 4+6 ale sama nie wiem czy ona dobrze pokazuje może i tak ;)

To tym bardziej Gratuluje[emoji3590]

Jeju jak ja zazdroszczę tym, którym udało się za 1 razem... dla mnie po prostu jest to nierealne :(
Ja tak samo zazdroscilam ale uwierz ze na kazda przyjdzie czas, zobaczysz [emoji8][emoji8]
Ja też myślałam, że ten msc idzie na straty przede wszystkim ostatni seks w środę a owu pt/sob więc mówię na bank muszę się pogodzić z @ a tu niespodzianka...ale przypominam ci, że po poronieniu też 3 cykle nic nie wychodziło, później ta przerwa i teraz modlę się żeby było ok!
To podobnie jak u mnie [emoji6] owu mialam jakos w 16/17dc a ostatnie [emoji173] chyba w 14dc [emoji6]
Podobno jak [emoji173] przed owu to na dziewczynke [emoji6] u mnie sie sprawdzilo [emoji6]
Dziewczyny biorę magnez 1 tab dziennie mogę kontynuować nie koliduje to z Acardem, luteina ? Nie znam się, a nie chce już męczyć mojego lekarza i jeszcze pytanie myślicie że wizyta za tydzień w środę będzie ok ? Teraz aplikacja pokazuje mi 4+6 ale sama nie wiem czy ona dobrze pokazuje może i tak ;)
Sciagnij sobie preglife [emoji6] mysle ze wizyta w 6/7tc juz powinna cos konkretnego pokazac [emoji6]
Co do magnezu to mozna, ja biore od samego poczatku i mnóstwo dziewczyn bierze nawet przy innych lekach [emoji6]

To w sumie niedaleko. Nie slyaszlama nic o tamtym szpitalu. Lubartowska jest po remoncie z tego co kojarzę. Wcześniej była tragedia jeśli chodzi o warunki, odnośnie personelu się nie wypowiem bo nie wiem [emoji846] Z kraśnickiej jestem poki co zadowolona. Mam tez położną z tego szpitala wiec jakos w mire bezpiecznie się czuje, przynajmniej narazie [emoji846]
Dziękuję za podpowiedzi. Mam czas do sierpnia więc na pewno dobrze się zorietuje co i jak.
A dla Ciebie szczęśliwego rozwiązania bo to już bliżej niż dalej;)
Sorry ze sie wcinam w temat[emoji5] ale jak zobaczyłam skad jesteś to zrobiłam oczy jak pięć złotych[emoji12] bo ja też z tych okolic[emoji5]
Super:) Jednak świat jest mały.

reklama
Ja tak samo zazdroscilam ale uwierz ze na kazda przyjdzie czas, zobaczysz [emoji8][emoji8]To podobnie jak u mnie [emoji6] owu mialam jakos w 16/17dc a ostatnie [emoji173] chyba w 14dc [emoji6]
Podobno jak [emoji173] przed owu to na dziewczynke [emoji6] u mnie sie sprawdzilo [emoji6]Sciagnij sobie preglife [emoji6] mysle ze wizyta w 6/7tc juz powinna cos konkretnego pokazac [emoji6]
Co do magnezu to mozna, ja biore od samego poczatku i mnóstwo dziewczyn bierze nawet przy innych lekach [emoji6]
Dzięki :) umowie się w kolejną środę w takim razie :)

Do góry