reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Z Chełma;) Chodzę do luxmedu do dr.Michalaka a ona chyba w szpitalu na lubartowskiej pracuje. U mnie dopiero początki 5tc Ale już wiem że na pewno Lublin. U siebie po dwuch mam traume więc może tym razem będę rodzić po ludzku;)
A szpital na Krasińskich też znam bo maialam wątpliwa przyjemność przebywać na oddziale chirurgi piersi;)
Dziękuję;)

To w sumie niedaleko. Nie slyaszlama nic o tamtym szpitalu. Lubartowska jest po remoncie z tego co kojarzę. Wcześniej była tragedia jeśli chodzi o warunki, odnośnie personelu się nie wypowiem bo nie wiem [emoji846] Z kraśnickiej jestem poki co zadowolona. Mam tez położną z tego szpitala wiec jakos w mire bezpiecznie się czuje, przynajmniej narazie [emoji846]

Cześć dziewczyny ja też robiłam test jutro mam dostać @ ters zrobiłam w sobotę nawet dwa na obydwóch wyszły blade kreski . Mam nadzieję że jest to ciąża i mogę się cieszyć jutro rano zrobię kolejny test . Fakt że czuje się nie fajnie ciągle mi się chce spać bolą mnie piersi przy nawet delikatnym dotyku . Do tego brzuch boli jak na okres i plecy .
3mam kciuki❤️

Z Chełma;) Chodzę do luxmedu do dr.Michalaka a ona chyba w szpitalu na lubartowskiej pracuje. U mnie dopiero początki 5tc Ale już wiem że na pewno Lublin. U siebie po dwuch mam traume więc może tym razem będę rodzić po ludzku;)
A szpital na Krasińskich też znam bo maialam wątpliwa przyjemność przebywać na oddziale chirurgi piersi;)
Dziękuję;)
Sorry ze sie wcinam w temat[emoji5] ale jak zobaczyłam skad jesteś to zrobiłam oczy jak pięć złotych[emoji12] bo ja też z tych okolic[emoji5]

Wpadam z wiesciami [emoji14]

My juz po wizycie i według pani doktor z cala jej pewnoscia czekamy na dziewczynke [emoji7][emoji7]

Maluszek juz ma 7,41 cm a dzis 13+4.

Doktor długo robila mi dzis usg bo dzidza taka ruchliwa ze co probowala ją zlapac to uciekala [emoji87] uparciuch od malego [emoji14] tak fajnie podskakiwala, otwierala buzke, machala raczkami i kopala nozkami [emoji7]

Jak dobrze ze dzis nie mialam przy sobie kasy bo tz moglby mnie zabic jakbym w drodze powrotnej zaliczyla te wszystkie sklepy [emoji85]

Trzymam za kazda ze staraczek mocne kciuki [emoji110][emoji110] kazda z was ujrzy wreszcie taki widok, wiem ze czasami juz czlowiek w to nie wierzy ale to prawda !! [emoji176][emoji176][emoji176]
Wysylam ciazowe fluidy [emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji179][emoji179]
1543855985745.jpeg

Załączniki

• 1543855985745.jpeg
    1543855985745.jpeg
    44,7 KB · Wyświetleń: 338
Wpadam z wiesciami [emoji14]

My juz po wizycie i według pani doktor z cala jej pewnoscia czekamy na dziewczynke [emoji7][emoji7]

Maluszek juz ma 7,41 cm a dzis 13+4.

Doktor długo robila mi dzis usg bo dzidza taka ruchliwa ze co probowala ją zlapac to uciekala [emoji87] uparciuch od malego [emoji14] tak fajnie podskakiwala, otwierala buzke, machala raczkami i kopala nozkami [emoji7]

Jak dobrze ze dzis nie mialam przy sobie kasy bo tz moglby mnie zabic jakbym w drodze powrotnej zaliczyla te wszystkie sklepy [emoji85]

Trzymam za kazda ze staraczek mocne kciuki [emoji110][emoji110] kazda z was ujrzy wreszcie taki widok, wiem ze czasami juz czlowiek w to nie wierzy ale to prawda !! [emoji176][emoji176][emoji176]
Wysylam ciazowe fluidy [emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji179][emoji179]Zobacz załącznik 921814
Cudownie❤️ Piękny widok ❤️

reklama
Paulinka gratuluję :***[emoji7][emoji7] co do kreseczki nie martw się słońce, i tak jest ciemna tym bardziej że z drugiego moczu i czułość 20. Ja byłam 4razy w ciąży i bardzo różnie wychodziły testy po terminie. Najważniejsze że są dwie ;)
Tak jak dziewczyny piszą,zrób betę i progesteron (na to drugie jestem ostatnio wyczulona) i słońce głowa do góry, wiem że jest trudno uwierzyć po stracie że będzie dobrze, ale dla tej małej iskiereczki warto [emoji8]

Dziewczyny ja wam to pisze, ten grudzień będzie magiczny w kreseczki :)
Mam luteinę 2 razy dziennie i duphaston od jutra też wdrożę więc liczę, że nie zabraknie mi go..oby!

Do góry