reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
@paulina1994 gratulacje [emoji173]️ tak jak dziewczyny doradzały- zrób bete i progesteron też najlepiej [emoji173]️ trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze!
Ann_
Paulina ja miałam słabszą kreskę w dniu spodziewana miesiączki. A teraz 18tydzien kończę. Z chłopcami w poprzednich ciazach też miałam słabszą kreski w dniu spodziewana miesiączki.Cześć jestem trochę podłamana @ miała być sobota/niedziela, nie dostałam, dzisiaj rano zrobiłam test teoretycznie z pierwszego moczu bo rano zrobiłam siku i czasu na test nie było, wróciłam po godzinie w między czasie nic nie piłam no i zrobiłam test, ta kreska jakaś blada
Gratuluję! Cudowne wieści [emoji7]
ForgetMeeNot
Ja place 16zl. Za dwie bety zaplace 32zl a w diagnostyce 48zl.
48??? [emoji33][emoji33][emoji33] o matko? Strasznie drogo. To u mnie w diagnostyce w Lublinie o polowe taniej. To możliwe w ogóle?
belle81
Lublin? Moje miasto wojewódzkie48??? [emoji33][emoji33][emoji33] o matko? Strasznie drogo. To u mnie w diagnostyce w Lublinie o polowe taniej. To możliwe w ogóle?
A powiedz mi w którym szpitalu będziesz rodzić?
Bo ja też planuje w Lublinie bo i mnie w mieście to rzeź i znieczulica.
Nie wiem czy sie zrozumialysmy. Ja place u siebie za 1 bete 16zl wiec jesli chce sprawdzic przyrost to wyjdzie mi za 2 bety 32zl łącznie.48??? [emoji33][emoji33][emoji33] o matko? Strasznie drogo. To u mnie w diagnostyce w Lublinie o polowe taniej. To możliwe w ogóle?
Piszesz ze w diagnostyce 24zl beta wiec zbadanie przyrostu to beda dwie bety w cenie 48zl lacznie. A Paula zastanawiala sie czy badac przyrost czy nie bo sa sytuacjr ze przyrosty piekne a finish nie taki jakiego bysmy sie spodziewali.
ForgetMeeNot
Lublin? Moje miasto wojewódzkie
A powiedz mi w którym szpitalu będziesz rodzić?
Bo ja też planuje w Lublinie bo i mnie w mieście to rzeź i znieczulica.
[emoji846] oooo, a skąd jesteś? [emoji846] planuje rodzic na krasnickich. Mój lekarz prowadzący jest stamtąd. Lezejdm teraz prawie 2 tygodnie na patologii ciąży, a na początku z braku miejsc dwa dni na sali przedporodowej wiec miałam okazje zapoznać się z oddziałem i położnymi. Uprzedzę tylko, ze teraz jest tam remont całej ginekologii i położnictwa. Trzy piętra. Będzie trwał do końca 2020 roku i niestety przez to są ograniczone przyjęcia i ciagle roszady. Teraz np. odzdzudl poporodowy przenieśli z drugiego piętra ha minus 1.
ForgetMeeNot
Nie wiem czy sie zrozumialysmy. Ja place u siebie za 1 bete 16zl wiec jesli chce sprawdzic przyrost to wyjdzie mi za 2 bety 32zl łącznie.
Piszesz ze w diagnostyce 24zl beta wiec zbadanie przyrostu to beda dwie bety w cenie 48zl lacznie. A Paula zastanawiala sie czy badac przyrost czy nie bo sa sytuacjr ze przyrosty piekne a finish nie taki jakiego bysmy sie spodziewali.
To zle zrozumiałam [emoji846] myslalam, ze jedno badanie 48 [emoji846]
belle81
Z Chełma Chodzę do luxmedu do dr.Michalaka a ona chyba w szpitalu na lubartowskiej pracuje. U mnie dopiero początki 5tc Ale już wiem że na pewno Lublin. U siebie po dwuch mam traume więc może tym razem będę rodzić po ludzku[emoji846] oooo, a skąd jesteś? [emoji846] planuje rodzic na krasnickich. Mój lekarz prowadzący jest stamtąd. Lezejdm teraz prawie 2 tygodnie na patologii ciąży, a na początku z braku miejsc dwa dni na sali przedporodowej wiec miałam okazje zapoznać się z oddziałem i położnymi. Uprzedzę tylko, ze teraz jest tam remont całej ginekologii i położnictwa. Trzy piętra. Będzie trwał do końca 2020 roku i niestety przez to są ograniczone przyjęcia i ciagle roszady. Teraz np. odzdzudl poporodowy przenieśli z drugiego piętra ha minus 1.
A szpital na Krasińskich też znam bo maialam wątpliwa przyjemność przebywać na oddziale chirurgi piersi
Dziękuję
reklama
Ann_
Hej, jak napisałaś że u Ciebie w mieście taki zły szpital to od razu pomyślałam, że może chodzi o moje rodzinne miasto Chełm. Rodziłam tam pierwszego syna i wspomnienie tego porodu jest okropne. Nie dziwię się że teraz wybierasz Lublin. Mnie wszyscy ostrzegał żeby tam nie rodzić, a ja myślałam, że da się wszędzie. Jednak bardzo się tam zawiodłam na personelu. Teraz będę rodziła w maju 3 dziecko, a 2 już poza granicami bo w Niemczech.Z Chełma Chodzę do luxmedu do dr.Michalaka a ona chyba w szpitalu na lubartowskiej pracuje. U mnie dopiero początki 5tc Ale już wiem że na pewno Lublin. U siebie po dwuch mam traume więc może tym razem będę rodzić po ludzku
A szpital na Krasińskich też znam bo maialam wątpliwa przyjemność przebywać na oddziale chirurgi piersi
Dziękuję