reklama
Ja dziś 19dc i straszne wzdęcia i ogolnie ból w podbrzuszu. nie chce się nastawiać ale w pierwszej ciąży tak właśnie miałam. ciągły ból brzucha i modlitwa żeby szybko przyszedł okres poniewaz 2 lekarzy powiedziało że nie jajeczkuje więc nawet nie myślałam że mogłabym być w ciąży.
paulina1994
Fanka BB :)
Ja mam mieć @ dziś lub jutro według moich wyliczeń, dziś spokój więc pewnie jutro mnie dosięgnie :/ temperatury nie mierze więc nie wiem działałam na obserwacjach zresztą gin mówił że najprawdopodobniej owu nie było więc i tak lipa :/Na pewno mam bardzo bolesne miesiączki. Hormonów nigdy nie badałam, bo nie było takiej potrzeby. Cykle zwykle jak w zegarku, nigdy żadnych problemów a i antykoncepcji hormonalnej nigdy nie stosowałam także z hormonami powinno być ok.Chyba w ogóle pójdę do swojej ginekolog jeśli chcemy się starać o dziecko... ostatni raz byłam rok temu.
Chyba za dużo stresu ostatnio i dlatego takie dolegliwości. Dziś jakby lepiej.
W tym cyklu nic z tego, temperatura dziś zjechała do 36,3° więc zaraz @ przyjdzie. Niech się czym prędzej kończy i być może rozpoczniemy 3 cs.
paulina1994
Czyli nie tylko ja lubię sobie wmawiać rzeczy z kosmosu po niewielkim ukłuciu ale jestem z siebie dumna, że przynajmniej testu nie zrobiłam dyszke zaoszczędziłam hahaCzyli nie jest tak źle jak sobie wmówiłam. Jeśli nie przejdzie, idę do lekarza.
Dzięki
Magdalena2991
Ja powinnam mieć w poniedziałek ale sadziłam, że już dziś mnie złapie bo dziwny śluz był ale o dziwo nie. Także czekam na nowy cykl starań, tym razem bardziej się z mężem przyłożymyJa mam mieć @ dziś lub jutro według moich wyliczeń, dziś spokój więc pewnie jutro mnie dosięgnie :/ temperatury nie mierze więc nie wiem działałam na obserwacjach zresztą gin mówił że najprawdopodobniej owu nie było więc i tak lipa :/
A ja oczywiście nie wytrzymałam i chyba na 6 dni przed @ test zrobiłam i oczywiście nic nie wyszło. Drugi leży w szafce ale czeka do nowego cykluCzyli nie tylko ja lubię sobie wmawiać rzeczy z kosmosu po niewielkim ukłuciu ale jestem z siebie dumna, że przynajmniej testu nie zrobiłam dyszke zaoszczędziłam haha
A jak długie masz cykle? Ile po owu?Ja dziś 19dc i straszne wzdęcia i ogolnie ból w podbrzuszu. nie chce się nastawiać ale w pierwszej ciąży tak właśnie miałam. ciągły ból brzucha i modlitwa żeby szybko przyszedł okres poniewaz 2 lekarzy powiedziało że nie jajeczkuje więc nawet nie myślałam że mogłabym być w ciąży.
A to juz taki spadek ze serio nic z tego??Witam się i chyba @ za rogiem bo temp spadła na 37 z 37,2 wiec dupa [emoji20]
A moze nie bedzie trzeba czekac do nowego cyklu? Skoro @ jeszcze nie ma to jest szansa?Ja powinnam mieć w poniedziałek ale sadziłam, że już dziś mnie złapie bo dziwny śluz był ale o dziwo nie. Także czekam na nowy cykl starań, tym razem bardziej się z mężem przyłożymy
A ja oczywiście nie wytrzymałam i chyba na 6 dni przed @ test zrobiłam i oczywiście nic nie wyszło. Drugi leży w szafce ale czeka do nowego cyklu
@Maliina gratuluje połówki
martini6
A jak długie masz cykle? Ile po owu?
A to juz taki spadek ze serio nic z tego??
A moze nie bedzie trzeba czekac do nowego cyklu? Skoro @ jeszcze nie ma to jest szansa?
@Maliina gratuluje połówki
Nie wiem bo w sumie teraz mierzyłam jeszcze po dwóch h bo usnęło mi się to już 37,1 :/ ale zaczyna ciągnąć w dół wiec liczę na @ niestety
reklama
A kiedy masz termin @?Nie wiem bo w sumie teraz mierzyłam jeszcze po dwóch h bo usnęło mi się to już 37,1 :/ ale zaczyna ciągnąć w dół wiec liczę na @ niestety