martini6
Fanka BB :)
Na jutro :/A kiedy masz termin @?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na jutro :/A kiedy masz termin @?
Przy ciąży są podobne objawy jak przy @. moim zdaniem to zaden spadek tej temperatury i dalej jest wysoko. Jak @ nie przyjdzie dzisiaj zrob rano test. Ja wierzę ze zobaczysz dwie kreseczki :*Na jutro :/
To bardzo maly spadek i wcale nie musi oznaczac @ [emoji6]Witam się i chyba @ za rogiem bo temp spadła na 37 z 37,2 wiec dupa [emoji20]
Ale to szybko leci [emoji57]My mamy dziś polowinki 20 tydzien. Ale zleciało. "Jeszcze" tylko 20 tygodni
My mamy dziś polowinki 20 tydzien. Ale zleciało. "Jeszcze" tylko 20 tygodni
Przy ciąży są podobne objawy jak przy @. moim zdaniem to zaden spadek tej temperatury i dalej jest wysoko. Jak @ nie przyjdzie dzisiaj zrob rano test. Ja wierzę ze zobaczysz dwie kreseczki :*
To bardzo maly spadek i wcale nie musi oznaczac @ [emoji6] Ale to szybko leci [emoji57]
Rozumiem az za dobrze.. w takim razie mam nadzieję ze bedziesz miala.okazje testowaćDziękuje ślicznie ale testu nie będę robić jeszcze jutro. We wtorek bądź środę jak się spóźni boje się rozczarowań
Rozumiem az za dobrze.. w takim razie mam nadzieję ze bedziesz miala.okazje testować
A jak długie masz cykle? Ile po owu?
A to juz taki spadek ze serio nic z tego??
A moze nie bedzie trzeba czekac do nowego cyklu? Skoro @ jeszcze nie ma to jest szansa?
@Maliina gratuluje połówki
Raczej wątpię, bo @ ma być jutro temperatura 36,2° więc sukcesywnie spada jak przed typową @.
Także już obmyślamy z mężem plan działania na przyszły cykl żeby się dopasować do moich dni płodnych i jego pracy gdzie niestety nie ma go w domu na 24 h
Jeśli znów nic z tego nie będzie to po prostu w kolejnym cyklu weźmiemy po prostu urlop żeby u mnie było mniej stresu a u niego więcej regeneracji, bo chłop pracuje 24 h a potem ma tylko 24 wolne i znów do roboty. A jeszcze gotuje, sprząta, trenuje na siłowni...