reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ja dziś 19dc i straszne wzdęcia i ogolnie ból w podbrzuszu. nie chce się nastawiać ale w pierwszej ciąży tak właśnie miałam. ciągły ból brzucha i modlitwa żeby szybko przyszedł okres poniewaz 2 lekarzy powiedziało że nie jajeczkuje więc nawet nie myślałam że mogłabym być w ciąży.

Na pewno mam bardzo bolesne miesiączki. Hormonów nigdy nie badałam, bo nie było takiej potrzeby. Cykle zwykle jak w zegarku, nigdy żadnych problemów a i antykoncepcji hormonalnej nigdy nie stosowałam także z hormonami powinno być ok.Chyba w ogóle pójdę do swojej ginekolog jeśli chcemy się starać o dziecko... ostatni raz byłam rok temu.
Chyba za dużo stresu ostatnio i dlatego takie dolegliwości. Dziś jakby lepiej.
W tym cyklu nic z tego, temperatura dziś zjechała do 36,3° więc zaraz @ przyjdzie. Niech się czym prędzej kończy i być może rozpoczniemy 3 cs.
Ja mam mieć @ dziś lub jutro według moich wyliczeń, dziś spokój więc pewnie jutro mnie dosięgnie :/ temperatury nie mierze więc nie wiem ;) działałam na obserwacjach ;) zresztą gin mówił że najprawdopodobniej owu nie było więc i tak lipa :/

Ja mam mieć @ dziś lub jutro według moich wyliczeń, dziś spokój więc pewnie jutro mnie dosięgnie :/ temperatury nie mierze więc nie wiem ;) działałam na obserwacjach ;) zresztą gin mówił że najprawdopodobniej owu nie było więc i tak lipa :/
Ja powinnam mieć w poniedziałek ale sadziłam, że już dziś mnie złapie bo dziwny śluz był ale o dziwo nie. Także czekam na nowy cykl starań, tym razem bardziej się z mężem przyłożymy
Czyli nie tylko ja lubię sobie wmawiać rzeczy z kosmosu po niewielkim ukłuciu ale jestem z siebie dumna, że przynajmniej testu nie zrobiłam dyszke zaoszczędziłam haha
A ja oczywiście nie wytrzymałam i chyba na 6 dni przed @ test zrobiłam i oczywiście nic nie wyszło. Drugi leży w szafce ale czeka do nowego cyklu ;)

Ja dziś 19dc i straszne wzdęcia i ogolnie ból w podbrzuszu. nie chce się nastawiać ale w pierwszej ciąży tak właśnie miałam. ciągły ból brzucha i modlitwa żeby szybko przyszedł okres poniewaz 2 lekarzy powiedziało że nie jajeczkuje więc nawet nie myślałam że mogłabym być w ciąży.
A jak długie masz cykle? Ile po owu?

Witam się i chyba @ za rogiem bo temp spadła na 37 z 37,2 wiec dupa [emoji20]
A to juz taki spadek ze serio nic z tego??

Ja powinnam mieć w poniedziałek ale sadziłam, że już dziś mnie złapie bo dziwny śluz był ale o dziwo nie. Także czekam na nowy cykl starań, tym razem bardziej się z mężem przyłożymy

A ja oczywiście nie wytrzymałam i chyba na 6 dni przed @ test zrobiłam i oczywiście nic nie wyszło. Drugi leży w szafce ale czeka do nowego cyklu ;)
A moze nie bedzie trzeba czekac do nowego cyklu? Skoro @ jeszcze nie ma to jest szansa?

@Maliina gratuluje połówki ;)

A jak długie masz cykle? Ile po owu?

A to juz taki spadek ze serio nic z tego??

A moze nie bedzie trzeba czekac do nowego cyklu? Skoro @ jeszcze nie ma to jest szansa?

@Maliina gratuluje połówki ;)

Nie wiem bo w sumie teraz mierzyłam jeszcze po dwóch h bo usnęło mi się to już 37,1 :/ ale zaczyna ciągnąć w dół wiec liczę na @ niestety :(

reklama
Do góry