reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Właśnie wróciłam od lekarza. Mam 6dc i nie widzi żadnego jajeczka. Za tydzień mam kolejną wizytę żeby zaobserwować czy pojawił się gdzieś pecherzyk. Jestem strasznie przygnebiona ;-(

reklama
Właśnie wróciłam od lekarza. Mam 6dc i nie widzi żadnego jajeczka. Za tydzień mam kolejną wizytę żeby zaobserwować czy pojawił się gdzieś pecherzyk. Jestem strasznie przygnebiona ;-(
Spokojnie. Moze zaczna rosnac a Ty nie potrzebnie sie smucisz. Za tydzien wszystko sie okaze. 3 mam kciuki by pecherzyki jednak ladnie rosly✊✊

Zrobilam moj pierwszy pomiar cukru 1 godz po obiedzie i 125. Mieszcze się w normie. Zobaczymy jeszcze jutro rano na czczo.
Czyli dosc ładnie, oby na czczo było jutro dobrze [emoji110]
U mnie na czczo dzis bylo juz tylko 90 wiec chyba jogurt naturalny poltorej godziny przed snem byl strzalem prawie w dziesiątkę [emoji6]

Mowisz ze jogurt naturalny ci reguluje? Ja nie lubie naturalnych ale skyry moge jesc ale on ma 4g cukru. W porownaniu do innych to prawie nic.

Mowisz ze jogurt naturalny ci reguluje? Ja nie lubie naturalnych ale skyry moge jesc ale on ma 4g cukru. W porownaniu do innych to prawie nic.
Tak, naturalny 0% tluszczu ma niski ig wiec jak jak dla mnie jest ok [emoji6] jutro spróbuje z jakąś warzywną sałatką z mozzarellą [emoji6]
Na necie mozesz znaleźć tabelki z produktami o niskim indeksie glikemicznym [emoji6] warto poczytac zeby wiedziec czego unikać [emoji6]

Grejfruty dziewczyny wcinajcie, pomagają obniżać cukier! :)

U mnie działały cuda. Ja brałam insulinę przed każdym posiłkiem 3 razy dziennie bo inaczej to mi w kosmos wywalało po wszystkim. Więc trochę mam wprawy z tym :p

Grejfruty dziewczyny wcinajcie, pomagają obniżać cukier! :)

U mnie działały cuda. Ja brałam insulinę przed każdym posiłkiem 3 razy dziennie bo inaczej to mi w kosmos wywalało po wszystkim. Więc trochę mam wprawy z tym :p
A ja uwielbiam grejpfruty:) machne zaraz skyra i zobaczymy rano. Tylko tez glukometry maja jakis procent przeklamania. Czytalam o tym moim to pisali ze z jednego palca wynik byl rozny o 20 a nawet 30 jednostek niz z kolejnego. Mi szkoda marnować paskow by to sprawdzać. A ręką drzala mi strasznie jak mialam zrobic naklucie. Ale ustawilam glukometr na 1 i bylo calkiem delikatnie.

Zjadlam 2 landrynki. Po jakim czasie zbadac cukier by wiedzieć czy coś się dzieje..

Dziewczynki ile dni po zabiegu czekaliście na okres? Dzisiaj 32dc i ani wody ani słuchu. 2lata temu czekałam bite 6tyg na @. Cycki bolą, brzuch Ćmi od kilku dni a tu nic :( już zaczynam wariować i powoli wierzyć w niepokalane poczęcie i chęć lecenia po test ale to niemozliwe bo seks bez zabezpieczenia był dopiero ok 24dc więc niemożliwa jest ciąża. Jak tak dalej pójdzie to naprawdę starania rozpoczniemy po nowym roku :(
Ja dostałam po 47 dniach

reklama
Boże, dziewczyny... ja to chyba mam już jakąś schizę. Jestem dziś na 3 dni przed @ ale od 2-3 dni przy dotyku kłuje mnie po prawej stronie podbrzusza. I jakby jakieś niewielkie jajko tam było. Oczywiście już się naczytałam, że to torbiel, rak, zapalenie tego i owego, masakra.
Czy któraś z Was miała takie dolegliwości?

Do góry