Podziel sie trochęWiem i bardzo sie ciesze. Mialam 3 i moj gin mowi, ze w ciazy musi byc do 2.5.
U nas sluchajcie biało. I ciagle sypie, az poczułam że świeta co raz bliżej![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podziel sie trochęWiem i bardzo sie ciesze. Mialam 3 i moj gin mowi, ze w ciazy musi byc do 2.5.
U nas sluchajcie biało. I ciagle sypie, az poczułam że świeta co raz bliżej![]()
E do swiat roznie może być, ale aura fantastycznaPodziel sie trochęu nas w ostatnim czasie sa nikle szanse na ujrzenie sniegu. Swieta albo deszczowe albo takie zwykle.
Trzymam kciukiWiecie co dziewczyny... zauważyłam u siebie brązowy śluz, taki jasny brązowy - a @ za tydzień... czyżby się udało?? Nie chce się nakręcać, bo w czterech tez miałam plamkę brązowa i byłam w ciążyale nie bede narazie się nakręcać bo może okazać się to psikusem. Brzuch mnie pobolewa delikatnie jak na @ - zobaczymy. 3majcie za mnie kciuki prosze jak cos
![]()
Wiecie co dziewczyny... zauważyłam u siebie brązowy śluz, taki jasny brązowy - a @ za tydzień... czyżby się udało?? Nie chce się nakręcać, bo w czterech tez miałam plamkę brązowa i byłam w ciążyale nie bede narazie się nakręcać bo może okazać się to psikusem. Brzuch mnie pobolewa delikatnie jak na @ - zobaczymy. 3majcie za mnie kciuki prosze jak cos[emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590]
Bardzo dziękuję [emoji8][emoji8] mam nadzieję, że wam się udało. Trzymam kciuki. I będę zaglądałam po wieści. Kiedy będziesz testowała?Cudownie[emoji3590] Ann szczególne kciuki za Ciebie trzymam[emoji3590] [emoji110][emoji110] Ciesze się bardzo, ze wszystko dobrze Kochana [emoji3590]
Oj nie u nas.E do swiat roznie może być, ale aura fantastyczna
Ja dostalam uczulenie na cos i kompletnie nie wiem co robić. Ani wapno ani fenistil nic nie pomaga.
Nie chce Cię straszyć ale ja tak miałam jak był niski progesteron i niedomoga fazy lutealnej. Ok 7 dni przed @ brązowe plamienia.Wiecie co dziewczyny... zauważyłam u siebie brązowy śluz, taki jasny brązowy - a @ za tydzień... czyżby się udało?? Nie chce się nakręcać, bo w czterech tez miałam plamkę brązowa i byłam w ciążyale nie bede narazie się nakręcać bo może okazać się to psikusem. Brzuch mnie pobolewa delikatnie jak na @ - zobaczymy. 3majcie za mnie kciuki prosze jak cos[emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️
Przy cholestazie jest twz wysokie cisnienie. No i swedzi cale cialo bez opamiętaniaKrem do stop zmienilam. Ogolnie mam bardzo wrazliwa skore. Myslalam, ze to moze ta choleostaza, ale dzis znajoma lekarka mowi ze na to jej to nie wyglada. Ja mam miedzy palcami czerwone i to swedzi. Smaruje kremem milion razy dziennie moze faktycznie taka przesuszona