reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Wiecie co dziewczyny... zauważyłam u siebie brązowy śluz, taki jasny brązowy - a @ za tydzień... czyżby się udało?? Nie chce się nakręcać, bo w czterech tez miałam plamkę brązowa i byłam w ciąży:) ale nie bede narazie się nakręcać bo może okazać się to psikusem. Brzuch mnie pobolewa delikatnie jak na @ - zobaczymy. 3majcie za mnie kciuki prosze jak cos✊✊✊❤️
Trzymam kciuki

Wiecie co dziewczyny... zauważyłam u siebie brązowy śluz, taki jasny brązowy - a @ za tydzień... czyżby się udało?? Nie chce się nakręcać, bo w czterech tez miałam plamkę brązowa i byłam w ciąży:) ale nie bede narazie się nakręcać bo może okazać się to psikusem. Brzuch mnie pobolewa delikatnie jak na @ - zobaczymy. 3majcie za mnie kciuki prosze jak cos[emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590]
Cudownie[emoji3590] Ann szczególne kciuki za Ciebie trzymam[emoji3590] [emoji110][emoji110] Ciesze się bardzo, ze wszystko dobrze Kochana [emoji3590]
Bardzo dziękuję [emoji8][emoji8] mam nadzieję, że wam się udało. Trzymam kciuki. I będę zaglądałam po wieści. Kiedy będziesz testowała?

Krem do stop zmienilam. Ogolnie mam bardzo wrazliwa skore. Myslalam, ze to moze ta choleostaza, ale dzis znajoma lekarka mowi ze na to jej to nie wyglada. Ja mam miedzy palcami czerwone i to swedzi. Smaruje kremem milion razy dziennie moze faktycznie taka przesuszona

Dostałam resztę wyników, o co chodzi z tymi za niskimi anty TG?
Anty- TG <15,0 U/mL (min 15, max 60 )
Anty-TPO 0,5 IU/mL (min 0, max 9)

O czym może to świadczyć? Reszta tarczycowych wyszła dobrze.

TSH, 1,008 uIU/ml min 0,38, max 5,33
  • Kobiety ciężarne:
  • I trymestr: 0,01-2,32
  • II trymestr: 0,10-2,35
  • III trymestr: 0,10-2,65
  • Zgodne z zaleceniami Zespołu Ekspertów do spraw Opieki Tyreologicznej w ciąży.
FT3, 3,31 pg/mL min 2,5, max 4,3
  • Kobiety ciężarne:
  • I trymestr: 2,41-4,30 pg/mL
  • II trymestr: 2,29-3,83 pg/mL
  • III trymestr: 2,00-3,52 pg/mL
  • Zgodne z zaleceniami Zespołu Ekspertów do spraw Opieki Tyreologicznej w ciąży.
FT4 0,78 ng/mL min 0,65 max 1,48
  • Kobiety ciężarne:
  • I trymestr: 0.90-1,63 ng/mL
  • II trymestr: 0,83-1,41 ng/mL
  • III trymestr: 0,71-1,23 ng/mL

Wiecie co dziewczyny... zauważyłam u siebie brązowy śluz, taki jasny brązowy - a @ za tydzień... czyżby się udało?? Nie chce się nakręcać, bo w czterech tez miałam plamkę brązowa i byłam w ciąży:) ale nie bede narazie się nakręcać bo może okazać się to psikusem. Brzuch mnie pobolewa delikatnie jak na @ - zobaczymy. 3majcie za mnie kciuki prosze jak cos[emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️
Nie chce Cię straszyć ale ja tak miałam jak był niski progesteron i niedomoga fazy lutealnej. Ok 7 dni przed @ brązowe plamienia.
Ale oczywiście mam nadzieję że u Ciebie jest inaczej i może to jest implantacja.[emoji3]

reklama
Krem do stop zmienilam. Ogolnie mam bardzo wrazliwa skore. Myslalam, ze to moze ta choleostaza, ale dzis znajoma lekarka mowi ze na to jej to nie wyglada. Ja mam miedzy palcami czerwone i to swedzi. Smaruje kremem milion razy dziennie moze faktycznie taka przesuszona
Przy cholestazie jest twz wysokie cisnienie. No i swedzi cale cialo bez opamiętania

Do góry