IrenaX
Fanka BB :)
Po jakim czasie? Jaka dawkę euthyroxu bierzesz?Tsh spadlo do 2.33 ufff
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po jakim czasie? Jaka dawkę euthyroxu bierzesz?Tsh spadlo do 2.33 ufff
Teraz biore 2razy po 25 czyli 50.Po jakim czasie? Jaka dawkę euthyroxu bierzesz?
Tez tak mówię ;-)Zobaczymy co będzie zostawiamy wszystko Bogu. Nasi synowie pojawili się w najlepszym dla nas momencie. Sami wybrali datę. My daliśmy Mu sygnał, że jesteśmy gotowi na kolejne dziecko. Niech on je wybierze i ześle do nas, kiedy będzie to najlepszy czas.
Ot takie przemyślenia wieczorne mam.
Super [emoji7] ciesze sie ze wszystko dobrze [emoji2]Hej kochane!! My dziś po prenatalnych. Dzidziuś ma 7,10 cm. Jest wszystko dobrze. Wszystko w normie. Serduszko ładnie biło. Tylko się cieszyc. I modlić żeby nadal było wszystko ok.
Szybko ci zaczelo spadac [emoji4] super [emoji4]Teraz biore 2razy po 25 czyli 50.
Po nie calym tygodniu. Oczywiscie badania powtorze, ale dobry znak, że spada.
Gratuluję [emoji846]Hej dziewczyny [emoji6] mam nadzieję, że jeszcze mnie tu pamiętacie [emoji3526] chciałam się troszkę pochwalić i podziękować za dotychczasowe wsparcie, bo żadne z moich pytań nie pozostało bez odpowiedzi [emoji3526] bardzo dziękuję!
Jak widać wasze wsparcie i wiara zaoowocowało zdrową ciążą [emoji4]
Dziś byłam na pierwszej wizycie, wg OM 8+0 wg USG 7+5, a więc ciąża dwa dni młodsza.
Mały łobuz ma 14,38mm - gigant! A serduszko bije jak dzwoń (150/m) [emoji3526]
Wszystko generalnie super! A kolejna wizyta 21 grudnia [emoji6]
Jestem przeszczęśliwa [emoji7]
Życzę wszystkim staraczkom tak cudnego widoku! Pozdrawiam!Zobacz załącznik 917108
U nas to samo [emoji846] 3 dni przed owu i w owu i jest dzoewczynka[emoji173]Jasne zawsze jest 50/50 [emoji23] u nas teoretycznie w dzień owu więc powinien być chłopiec [emoji23][emoji23] chyba że te z trzech dni przed dały radę [emoji23]i były pierwsze
Hej dziewczyny,
Moze mnie parę z was pamięta. Trochę tu pisałam podczas starań, ale już jesteśmy w koncowce 16tc. Dzidziuś zdrowo rośnie i lekarz twierdzi, że urodzi nam się córeczka [emoji7] wymarzona i wyproszona. Warto więc czekać [emoji5] trzymam nadal za was wszystkie kciuki.Gratuluję [emoji846]U nas to samo [emoji846] 3 dni przed owu i w owu i jest dzoewczynka[emoji173]
Hej dziewczyny,
Moze mnie parę z was pamięta. Trochę tu pisałam podczas starań, ale już jesteśmy w koncowce 16tc. Dzidziuś zdrowo rośnie i lekarz twierdzi, że urodzi nam się córeczka [emoji7] wymarzona i wyproszona. Warto więc czekać [emoji5]
Wiem i bardzo sie ciesze. Mialam 3 i moj gin mowi, ze w ciazy musi byc do 2.5.Szybko ci zaczelo spadac [emoji4] super [emoji4]
Ciekawe jak u mnie spada [emoji848]