Asik1234
Fanka BB :)
A masz jakieś nie typowe objawy?Ja też za 7 dni mam planowana @. Testujemy razem? Jak nie przyjdzie wcześniej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A masz jakieś nie typowe objawy?Ja też za 7 dni mam planowana @. Testujemy razem? Jak nie przyjdzie wcześniej.
To testujemy w przyszly czwartek. Jak uda się dorwać tyle jedynie spadek energii totalny ale pewnie to przesilenie jesienne wolę się nie nastawiac żeby potem nie było rozczarowania.A masz jakieś nie typowe objawy?
Ja niby też i wiem że co miesiąc od owu mnie kuje i czuję cały czas...Ale mimo to nie mam na tyle silnej woli aby o tym nie myślec..Ale ja już wiem czego to wina bo się przyglądam moim "objawom" co miesiąc od jakiegoś czasu i to był błąd.Ale trudno nie nakręcam sie bo wiem że to zmienić kolejny stracony tym bardziej że kochałam się 3 dni przed przewidywana owu..więc nie mam co się ludzic on ale... AleTo testujemy w przyszly czwartek. Jak uda się dorwać tyle jedynie spadek energii totalny ale pewnie to przesilenie jesienne wolę się nie nastawiac żeby potem nie było rozczarowania.
Współczuję takich długich cykli. Mój trwa 29 dni i już wydaje mi się długi. To czekanie jest mega trudne.U mnie dziś 34dc, ja planuję testować hmm 17.11? Może. Jesli owu była 3.11 to chyba wcześniej nie ma sensu. Może do tego czasu przyjdzie @ i mnie wyręczy. już nie chcę się rozczarować kolejnym białym testem.
Objawy? Zero. Śluz kremowy bały i lekko ciągnący dzisiaj. Szyjka dość wysoko zamknięta i twarda.
Takie długie cykle wykańczają psychicznie powiem Wam. Ponad 40 dni czekania.. mam wrażenie że staramy się już tak długo a tak na prawdę chwilę. No ale cykl 57, 43 i teraz też pewnie ponad 40 :/
Współczuję takich długich cykli. Mój trwa 29 dni i już wydaje mi się długi. To czekanie jest mega trudne.
Dziękuję [emoji17] Jeszcze troszkę i wizytaMalaga, powodzenia na wizycie [emoji8] mam nadzieję, że usłyszysz dobre wiadomości i się trochę uspokoisz.
Dziewczyny, u mnie 18dc, 3 dni po pozytywnym teście owu. Planowałam jeszcze poprawić [emoji173]️, ale chyba jakaś wirusówka mnie dopadła, bo mam straszne bóle głowy i mdłości i raczej nie dam rady. Ale chyba nie będzie wielkiej straty co?
To miłego oglądania moja ma 21 miesięcy ale nie chce nic oglądać. Jak była młodsza to królował Smok Edzio a teraz nie posiedzi ani chwili. Prędzej przy oglądaniu książeczek jak już.No jest :/ dlatego jak jest juz koncowka to ja wariuje.
Dzisiaj jestem z córka w domu caly dzień, mamy popcorn i maraton psiego patrolu (młoda ma 2 latka ). Jest super