reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U mnie dziś 12 dc i chyba owu.... Śluz elegancki i kropeczka krwi w nim rano i podbrzusze tak pobolewa a wczoraj nic nie podzialalismy bo mąż wrócił o 1 w nocy z pracy, grypa go złapała i biedny nie miał siły....

reklama
Tzn na razie trzymam się tego co w szpitalu powiedzieli. Ale wolę iść do specjalisty. Podejrzewam albo, że miałam krwiaka i on się oczyszcza, bo mówiłam wam, że dostałam krwawienia po sprzątaniu, zakupach i dzień wcześniej obiad robiłam. A sprzątanie wiadomo nie odkurzanie niewiadomo co, starałam się delikatnie ruszać cokolwiek robić i właśnie po tym się zaczęło wszystko w ten dzień właśnie.
Oby te krwawienia i plamienia wreszcie się skończyły żebyś nie musiała się tak martwić o maleństwo. Mam nadzieję że dostaniesz dziś rzetelne wyjaśnienia. Humorek trochę lepszy?

Oby te krwawienia i plamienia wreszcie się skończyły żebyś nie musiała się tak martwić o maleństwo. Mam nadzieję że dostaniesz dziś rzetelne wyjaśnienia. Humorek trochę lepszy?
Ja bym chciała chociaż jakiś lek nie wiem czy mogę w ogóle na wstrzymanie plamienia , skoro na USG wszystko dobrze. Na razie się oszczędzam, leżę [emoji17] Mam nadzieję, że będzie taki dobry do końca dnia już, że wizyta mi go nie zepsuje [emoji17] Nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym już wyjść z domu, gdziekolwiek, na spacer, po prostu żyć [emoji17]
Eh to wszystko już mnie męczy, jestem już tak zmęczona tym wszystkim, chciałabym żeby to się skończyło wszystko. Nie wiedziałam, że można się tak martwić o kogoś kogo tak naprawdę się jeszcze nie zna, ale kocham strasznie moją córeczkę i zrobię dla niej wszystko żeby ją utrzymać w brzuszku [emoji17] Jeżeli się nie uda to ja nie chce już nigdy zajść w ciążę.

Ja bym chciała chociaż jakiś lek nie wiem czy mogę w ogóle na wstrzymanie plamienia , skoro na USG wszystko dobrze. Na razie się oszczędzam, leżę [emoji17] Mam nadzieję, że będzie taki dobry do końca dnia już, że wizyta mi go nie zepsuje [emoji17] Nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym już wyjść z domu, gdziekolwiek, na spacer, po prostu żyć [emoji17]
Eh to wszystko już mnie męczy, jestem już tak zmęczona tym wszystkim, chciałabym żeby to się skończyło wszystko. Nie wiedziałam, że można się tak martwić o kogoś kogo tak naprawdę się jeszcze nie zna, ale kocham strasznie moją córeczkę i zrobię dla niej wszystko żeby ją utrzymać w brzuszku [emoji17] Jeżeli się nie uda to ja nie chce już nigdy zajść w ciążę.
Będzie dobrze! Przesyłam Ci mnóstwo pozytywnych myśli. Łap je garściami. Już niedługo połowa ciąży za Tobą. Potem będzie już z górki. Zobaczysz jak szybko zleci i będziesz miała Małą przy sobie.

Będzie dobrze! Przesyłam Ci mnóstwo pozytywnych myśli. Łap je garściami. Już niedługo połowa ciąży za Tobą. Potem będzie już z górki. Zobaczysz jak szybko zleci i będziesz miała Małą przy sobie.
Liczę na to kochana [emoji9] Dziękuję bardzo [emoji9][emoji9][emoji9] jutro już 18 tydzień zaczynam, więc jeszcze troszkę, ale szybko zleciało mimo wszystko, tylko szkoda, że w takich nerwach i pod górkę [emoji17] Ale nikt nie mówił, że będzie łatwo. [emoji17] Dobrze, że mam wsparcie w moim bo całkowicie bym się zdołowała, a po szpitalu to już w ogóle.
Cieszę się, że czuję też malutką już, jak na razie delikatnie ale mam nadzieję, że dotrwam do kopniaków [emoji17]

Liczę na to kochana [emoji9] Dziękuję bardzo [emoji9][emoji9][emoji9] jutro już 18 tydzień zaczynam, więc jeszcze troszkę, ale szybko zleciało mimo wszystko, tylko szkoda, że w takich nerwach i pod górkę [emoji17] Ale nikt nie mówił, że będzie łatwo. [emoji17] Dobrze, że mam wsparcie w moim bo całkowicie bym się zdołowała, a po szpitalu to już w ogóle.
Cieszę się, że czuję też malutką już, jak na razie delikatnie ale mam nadzieję, że dotrwam do kopniaków [emoji17]
Właśnie jak już czuć ruchy to jest się spokojniejszym. Z każdym dniem pewnie będziesz je odczuwala bardziej. Ciesz się tym i spróbuj zająć głowę miłymi rzeczami. Daj znać po wizycie.

hej dziewczyny jak samopoczucie?jakieś objawy?ktoś testował?ja testuje za 7 dni jak oczywiście nie przyjdzie wstrętna @.objawy mam chyba jak co miesiąc coś czuję coś kuje choć w tym cyklu może bardziej kuje mnie lewy jajnik może bardziej szczypie czy nie wiem jak to nazwaćno i jem dużo więcej jak wcześniej ale to może ta jesień ma na to wpływ dziś jak już nie pamiętam od paru dni mam dość dobry humor mimo że cały czas czuję te podbrzusze dziwnie i od 2 dni pobolewają mnie piersi ale to też pewnie przed@mimo iż już w to nie wierzę że mogło by się udać jakoś się o tym myśli przez te cmienie w podbrzuszu.a wy jak się macie?co mówicie testować wcześniej czy być twarda do dnia @czyli jeszcze 7 dni?buziaki i trzymam za was wszystkie kciuki:)

hej dziewczyny jak samopoczucie?jakieś objawy?ktoś testował?ja testuje za 7 dni jak oczywiście nie przyjdzie wstrętna @.objawy mam chyba jak co miesiąccoś czuję coś kujechoć w tym cyklu może bardziej kuje mnie lewy jajnik może bardziej szczypie czy nie wiem jak to nazwaćno i jem dużo więcej jak wcześniejale to może ta jesień ma na to wpływdziś jak już nie pamiętam od paru dni mam dość dobry humor mimo że cały czas czuję te podbrzusze dziwnie i od 2 dni pobolewają mnie piersi ale to też pewnie przed@mimo iż już w to nie wierzę że mogło by się udać jakoś się o tym myśli przez te cmienie w podbrzuszu.a wy jak się macie?co mówicie testować wcześniej czy być twarda do dnia @czyli jeszcze 7 dni?buziaki i trzymam za was wszystkie kciuki:)
Ja też za 7 dni mam planowana @. Testujemy razem? Jak nie przyjdzie wcześniej.

reklama
Do góry