Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Licze ze razem bedziemy miec piekne swieta. A juz masz termin laporoskopi?Dziewczyny mi pozostała tylko wiara i nadzieja w laparoskopie ....oby te święta były szczęśliwe. ...
Licze ze razem bedziemy miec piekne swieta. A juz masz termin laporoskopi?
:-* nie płacz kochana ! Nerwy są najgorsze, spróbuj sie uspokoic i mysl pozytywnie!Eh a ja mam znowu plamienie.. Przez to lozysko. Boje sie że stracę ciążę w końcu [emoji24] już mam dość siedzę i płacze
Ja ten cykl odpuszczam bo maz ma badanie nasienia i musi pare dni sie wstrzymac z sexem a akurat wyjdzie to w okolicach owu. Po badaniu sie bedziemy starac ale niewiem czy to wystarczy. Ogolnie chce isc juz z wynikami do gina i zobacze co wtedy powie. Ale licze ze Tobie teraz sie uda bo musi sie juz udacCo racja to racja, lepszego prezentu nie mogłybyśmy dostać. No to trzeba pisać list do Mikołaja i może akurat przyniesie pozytywny teścik w końcu przecież musi być i nasz czas
@Kasienka3b ten cykl też będzie z ovitrelle i monitoringiem??
Staram się ale mam dość już, dziś się przeciążyłam, ogarniałam dom, wszystko na raz, wczoraj obiad, byliśmy na zakupach i chyba za dużo [emoji17] Na szczęście już nic nie mam, ale poczułam jak mi poleciało, mam już tak dość, tak się boje ze przez to lozysko poronie w końcu [emoji24][emoji24][emoji24]:-* nie płacz kochana ! Nerwy są najgorsze, spróbuj sie uspokoic i mysl pozytywnie!
Wierze :-*** ale musisz odpoczywac i serio nastaw sie że bedzie dobrze :-) zero czarnych mysli , mysl o maluszku, bedzie dobrze [emoji8]Staram się ale mam dość już, dziś się przeciążyłam, ogarniałam dom, wszystko na raz, wczoraj obiad, byliśmy na zakupach i chyba za dużo [emoji17] Na szczęście już nic nie mam, ale poczułam jak mi poleciało, mam już tak dość, tak się boje ze przez to lozysko poronie w końcu [emoji24][emoji24][emoji24]
Wiem [emoji17] staram się, próbowałam dziś wszystko na raz robić [emoji17] Wczoraj też, musiałam się przeciążyć. Teraz leżę i nie będę nic robiła przez najbliższy czas [emoji17] Tylko do łazienki. Ale niestety tak będzie przy tym łożysku, na kwietniówkach na Facebooku dziewczyny miały ten sam problem, plamienia nie często ale co jakiś czas i jak się przeciążyły [emoji17]Wierze :-*** ale musisz odpoczywac i serio nastaw sie że bedzie dobrze :-) zero czarnych mysli , mysl o maluszku, bedzie dobrze [emoji8]