reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Cześć laski.

Żyje! Owu w drodze. Nie mierze temp. Ledwo wiem który to dc. Luz!

Dziś śniło mi się, że zapomniałam umówić datę sesji zdj noworodkowej. I jak się moje dziecko (chyba dziewczynka ale nie dam sobie reki odciąć) nie miała swojej sesji [emoji23]

Co racja to racja, lepszego prezentu nie mogłybyśmy dostać. No to trzeba pisać list do Mikołaja i może akurat przyniesie pozytywny teścik;) w końcu przecież musi być i nasz czas:)
@Kasienka3b ten cykl też będzie z ovitrelle i monitoringiem??
Ja ten cykl odpuszczam bo maz ma badanie nasienia i musi pare dni sie wstrzymac z sexem a akurat wyjdzie to w okolicach owu. Po badaniu sie bedziemy starac ale niewiem czy to wystarczy. Ogolnie chce isc juz z wynikami do gina i zobacze co wtedy powie. Ale licze ze Tobie teraz sie uda bo musi sie juz udac:)

:-* nie płacz kochana ! Nerwy są najgorsze, spróbuj sie uspokoic i mysl pozytywnie!
Staram się ale mam dość już, dziś się przeciążyłam, ogarniałam dom, wszystko na raz, wczoraj obiad, byliśmy na zakupach i chyba za dużo [emoji17] Na szczęście już nic nie mam, ale poczułam jak mi poleciało, mam już tak dość, tak się boje ze przez to lozysko poronie w końcu [emoji24][emoji24][emoji24]

Staram się ale mam dość już, dziś się przeciążyłam, ogarniałam dom, wszystko na raz, wczoraj obiad, byliśmy na zakupach i chyba za dużo [emoji17] Na szczęście już nic nie mam, ale poczułam jak mi poleciało, mam już tak dość, tak się boje ze przez to lozysko poronie w końcu [emoji24][emoji24][emoji24]
Wierze :-*** ale musisz odpoczywac i serio nastaw sie że bedzie dobrze :-) zero czarnych mysli , mysl o maluszku, bedzie dobrze [emoji8]

reklama
Wierze :-*** ale musisz odpoczywac i serio nastaw sie że bedzie dobrze :-) zero czarnych mysli , mysl o maluszku, bedzie dobrze [emoji8]
Wiem [emoji17] staram się, próbowałam dziś wszystko na raz robić [emoji17] Wczoraj też, musiałam się przeciążyć. Teraz leżę i nie będę nic robiła przez najbliższy czas [emoji17] Tylko do łazienki. Ale niestety tak będzie przy tym łożysku, na kwietniówkach na Facebooku dziewczyny miały ten sam problem, plamienia nie często ale co jakiś czas i jak się przeciążyły [emoji17]

Do góry