reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Wiem [emoji17] staram się, próbowałam dziś wszystko na raz robić [emoji17] Wczoraj też, musiałam się przeciążyć. Teraz leżę i nie będę nic robiła przez najbliższy czas [emoji17] Tylko do łazienki. Ale niestety tak będzie przy tym łożysku, na kwietniówkach na Facebooku dziewczyny miały ten sam problem, plamienia nie często ale co jakiś czas i jak się przeciążyły [emoji17]
Pewnie faktycznie sie przemeczylas :-( odpoczywaj grzecznie :-D

reklama
Cześć laski.

Żyje! Owu w drodze. Nie mierze temp. Ledwo wiem który to dc. Luz!

Dziś śniło mi się, że zapomniałam umówić datę sesji zdj noworodkowej. I jak się moje dziecko (chyba dziewczynka ale nie dam sobie reki odciąć) nie miała swojej sesji [emoji23]
Hej. Oby sen się spełnił [emoji4] [emoji4] [emoji4]

Staram się ale mam dość już, dziś się przeciążyłam, ogarniałam dom, wszystko na raz, wczoraj obiad, byliśmy na zakupach i chyba za dużo [emoji17] Na szczęście już nic nie mam, ale poczułam jak mi poleciało, mam już tak dość, tak się boje ze przez to lozysko poronie w końcu [emoji24][emoji24][emoji24]
Ja żyłam w takim stresie do 18 tygodnia. Non stop jakieś plamienia. Już z tego stresu śmiałam się,ze mam okres pół ciazy. I skończyło się teraz mam spokój.

Dawno mnie nie było, ale już jestem. Tak sobie patrzyłam właśnie na mojego pierworodnego i jedynego jak śpi, że to jest moje oczko w głowie i że go kocham niezmiernie i że miałam wielkie szczęście zaliczyć taką kochaną wpadkę, choć z MPD i niedosłuchem. Chce mieć rodzeństwo, może kiedyś będzie miał, ale teraz muszę się skupić na nim.
1541022287258.jpg

Starania będą, ale na drugim planie.

Załączniki

• 1541022287258.jpg
    1541022287258.jpg
    277,2 KB · Wyświetleń: 357
reklama
Do góry