reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Kobietki co dawaly sobie zastrzyk ovitrelle. Jak dlugo on daje dodatni wynik na tescie? Kiedy najlepiej zrobic test ciazowy by wyszedl wiarygodny?

Hej! Tak dzisiaj widziałam, że o bólu mowa, no to mnie całe plecy bolą... Łóżko nam się trochę zapadło i tak niewygodnie już jest, że szok. Ale plan już jest, trzeba kupić płytę, rozebrać całe poszycie i zmienić i będzie gitara. :D Jakieś porady na ból mięśni pleców? :)

Ja nie pomogę. Mój młody dzisiaj obudził się z płaczem w nocy że boi się sam spać znowu. Poszedł do naszego łóżka, a ja do jego pokoju... i znów jstem nie wyspana, plecy bolą jak diabli bo jego łóżko nie dość że jest małe dla mnie to jeszcze materac za miękki, wolę twarde bo na inych spać nie mogę. Także jestem cała połamana :(

Ja nie pomogę. Mój młody dzisiaj obudził się z płaczem w nocy że boi się sam spać znowu. Poszedł do naszego łóżka, a ja do jego pokoju... i znów jstem nie wyspana, plecy bolą jak diabli bo jego łóżko nie dość że jest małe dla mnie to jeszcze materac za miękki, wolę twarde bo na inych spać nie mogę. Także jestem cała połamana :(
Oo to tak jak i ja nie lubisz miękkich materacy. Ja uwielbiam twarde. :)

Witajcie. Jestem tu nowa .
Jestem po drugim podejściu do in vitro.
Wczoraj dziewiąta doba po transferze.
Teścik dwie kreseczki
Betka ponnad 200.
2mrożaczki(blastki5d)
Jak myslicie to pozytywny wynik?

reklama
Witajcie. Jestem tu nowa .
Jestem po drugim podejściu do in vitro.
Wczoraj dziewiąta doba po transferze.
Teścik dwie kreseczki
Betka ponnad 200.
2mrożaczki(blastki5d)
Jak myslicie to pozytywny wynik?
Ja nie mam pojęcia w ogóle nic o in vitro więc moja jedyna rada to zapytać się dziewczyn z takiego wątku, które są po in vitro lub są w trakcie. :)

Do góry