reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej dziewczyny! Zrobiłam ponowne badania na tarczyce... i co tsh podskoczyło! :szok: Jestem w szoku, przeciwciała poszły w dol a tsh za to ponad normę :( masakra
P.S trochę nie wyraźne zdjęcie :p
Ponoć w ciąży tsh wzrasta a jeśli kobieta już wcześniej miała problemy z tarczyca to tym bardziej jest problem. Mi lekarz od razu zwiększył dawkę euthyroxu jak byłam na pierwszej wizycie w ciąży.

reklama
Hej dziewczyny! Zrobiłam ponowne badania na tarczyce... i co tsh podskoczyło! :szok: Jestem w szoku, przeciwciała poszły w dol a tsh za to ponad normę :( masakra
P.S trochę nie wyraźne zdjęcie :p
Podskoczyło, trzeba zbić [emoji17] Może dlatego jest problem z zajściem i ważne, żeby tarczyca też dobrze w ciąży pracowała, trzeba to kontrolować bo wszystko się szybko zmienia [emoji17]
Ja zbijałam tak długo tarczyce mniej więcej z twojego wyniku do 1 coś. Od stycznia się męczyłam żeby zbić i praktycznie nic nie szło.

Dziewczyny może mi znowu śmierdzieć mięso? ;o Znowu się czuję jak na początku, tzn jeżeli chodzi o zapachy, szczególnie mięsa mielonego [emoji17]

ja dzis robilam WR, HIV, mocz, morfologie, grupa krwi + odczyn coombsa, glukoza + HBA1C, hbs, hcv i tsh. ciekawe co mi wyjdzie...

Dziewczyny lekki ból spojenia łonowego w 14 tyg jest normalną dolegliwością? Tzn tak mi się wydaje, że to spojenie łonowe, miałam też spodenki na noc i może one mnie tak ucisnęły, nie mam kogo zapytać [emoji52][emoji43]

Dziewczyny lekki ból spojenia łonowego w 14 tyg jest normalną dolegliwością? Tzn tak mi się wydaje, że to spojenie łonowe, miałam też spodenki na noc i może one mnie tak ucisnęły, nie mam kogo zapytać [emoji52][emoji43]
Na wizycie powiedz lekarzowi. Spojenie boli czasem ale trzeba sprawdzić czy się nie rozchodzi. Kiedy masz wizyte?

reklama
Dziewczynki mam nadzieję że w tym cyklu w końcu się udało[emoji3]. Załączam zdjęcie testu ten na górze ze środy a ten drugi z dziś. Właśnie czekam na wyniki progesteronu bo w poprzednim cyklu był coś 5.7. Trzymajcie kciuki.
20181012_165102.jpg

Załączniki

• 20181012_165102.jpg
    20181012_165102.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 381
Do góry