reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jestem już na sali. Ciąży nie widać nigdzie, lekarz mówi, że mogło dojść późno do owulacji i ma prawo się jeszcze do tygodnia pojawić. Jestem załamana... W razie jakby się pojawiła poza macica skierują mnie do innego szpitala z lepszym sprzętem tam mogą mi usunąc ciąże pozamaciczną farmakologicznie. Jestem na sali sama... Ciągle płaczę...
Kochana są takie przypadki. Moja znajoma do któregoś tygodnia nie miała nic czekali ma serduszko dawali jej kilka dni czasu i pojawiło się i wszystko jest dobrze teraz.
Wiem, że ciężko mówić, ale placzem naprawdę nie pomożesz [emoji17] Nie wiem skąd plamienie skoro beta rośnie. Teraz jesteś w dobrych rękach. Musi być dobrze, musi! Nie przyjmuj innych myśli do siebie. Owulacja musiała być później i napewno dzidzia się pojawi

Ciąża ciąży nie równa naprawdę. Już tyle słyszałam, czytałam. U każdej kobiety inaczej jest i w innym czasie się pojawia zarodek, pęcherzyk ciążowy.
Beta chyba nie sugeruje też który tydzień ciąży. Tak podobno słyszałam. Musi to być bardzo wczesna ciąża. Owulacja mogła się naprawdę przesunąć. [emoji17] Dopóki beta rośnie jest dobrze. Lada chwila się pojawi napewno pęcherzyk i dzidzia. [emoji17] Naprawdę kochana mojej znajomej wychodził 8/9 tydzień i nie było serduszka. I lekarz dał kilka dni jej i ciąży żeby się pojawiło. I pojawiło. Uspokajałam ją jak mogłam. Potem ona była wsparciem dla mnie.

Nie wyobrażam sobie nawet co musisz czuć [emoji17] Ile nerwów, płaczu [emoji17] Tak bardzo jest mi teraz przykro. Naprawdę ściskam kciuki jak tylko mogę za was, za Ciebie żebyś była silna i za maluszka żeby się pojawił

Dziewczyny, jutro 7 dzień po owulacji. Nie wiem czy się udało czy nie. Raz mam wrażenie, że tak. Teraz, że nie. Mam jutro imprezę integracyjna w pracy, w grę wchodzi alkohol. Zastanawiam się czy dla bezpieczeństwa nie zatestować .. A nóż, widelec coś się ukaże.

reklama
Jestem już na sali. Ciąży nie widać nigdzie, lekarz mówi, że mogło dojść późno do owulacji i ma prawo się jeszcze do tygodnia pojawić. Jestem załamana... W razie jakby się pojawiła poza macica skierują mnie do innego szpitala z lepszym sprzętem tam mogą mi usunąc ciąże pozamaciczną farmakologicznie. Jestem na sali sama... Ciągle płaczę...
Nie zalamuj sie. Mysl pozytywnie. I daj dzidzi czas bo pewnie po tym tyg Cie pozytywnie zaskoczy:*

Do góry