reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@martoosia04 wydaje mi się, że nie jest źle z tymi Twoimi wynikami. Aczkolwiek przeszła bym się do dobrego endokrynolog żeby upewnić się czy wszystko jest ok z tą tarczycą. TSH jest książkowe ale to ft3 niziutko. Tylko koniecznie znajdź lekarza takiego, który analizuje wyniki a nie konowala, dla którego liczy się tylko TSH i nic poza tym.
@Malaga00 śliczności ❤️❤️❤️gratulacje pięknego dzidziolka:tak:
@Migdalove dziewczyny dobrze piszą myśl pozytywnie i daj dzidzi trochę czasu no i spokojną mamę żeby mogła sobie bez stresu rosnąć. Domyślam się, że łatwo mówić, ale postaraj się uspokoić i odpoczywać. Ściskam Cię mocno❤️

reklama
@martoosia04 wydaje mi się, że nie jest źle z tymi Twoimi wynikami. Aczkolwiek przeszła bym się do dobrego endokrynolog żeby upewnić się czy wszystko jest ok z tą tarczycą. TSH jest książkowe ale to ft3 niziutko. Tylko koniecznie znajdź lekarza takiego, który analizuje wyniki a nie konowala, dla którego liczy się tylko TSH i nic poza tym.
@Malaga00 śliczności [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️gratulacje pięknego dzidziolka:tak:
@Migdalove dziewczyny dobrze piszą myśl pozytywnie i daj dzidzi trochę czasu no i spokojną mamę żeby mogła sobie bez stresu rosnąć. Domyślam się, że łatwo mówić, ale postaraj się uspokoić i odpoczywać. Ściskam Cię mocno[emoji173]️
Dziękuję bardzo kochana [emoji7][emoji9][emoji9][emoji9]

Najgorsze ze jestem sama z córką. Mam takie uczucie ciągłego ucisku pecherza jakbym miala sie zaraz zsikac i te skurcze. Nie sa jakies super silne ale czuje je co chwile.
To niedobrze [emoji17] Nie powinno chyba tak być. Nie plamisz? Naprawdę nie powinnaś tyle dźwigać kochana [emoji17]
Jak są co chwilę to nie jest za dobrze. Kurcze niedobrze, że jesteś sama z córeczką, nie masz nikogo bliskiego niedaleko? Bo martwię się tymi skurczami i nie podobają mi się. [emoji17] Ja bym pojechała do szpitala bo naprawdę nie ma żartów a jednak musiałaś się przeciążyć

Poszlam szybko spać by nie myslec. Plamien żadnych na szczęście, o 5 przebudzily mnie znow skurcze. I narazie spokoj. Jeśli jeszcze raz się pojawia zadzwonie do gina i powiem mu.

reklama
Poszlam szybko spać by nie myslec. Plamien żadnych na szczęście, o 5 przebudzily mnie znow skurcze. I narazie spokoj. Jeśli jeszcze raz się pojawia zadzwonie do gina i powiem mu.
To dobrze, że nie ma plamień ale skurcze za często ;o Jakby normalnie porodowe ;o Nie no naprawdę nie ma co czekać najlepiej i tak zadzwoń do lekarza i powiedz, że dźwigałaś i że pojawiły się skurcze

Do góry