reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@martoosia04 wydaje mi się, że nie jest źle z tymi Twoimi wynikami. Aczkolwiek przeszła bym się do dobrego endokrynolog żeby upewnić się czy wszystko jest ok z tą tarczycą. TSH jest książkowe ale to ft3 niziutko. Tylko koniecznie znajdź lekarza takiego, który analizuje wyniki a nie konowala, dla którego liczy się tylko TSH i nic poza tym.
@Malaga00 śliczności ❤️❤️❤️gratulacje pięknego dzidziolka:tak:
@Migdalove dziewczyny dobrze piszą myśl pozytywnie i daj dzidzi trochę czasu no i spokojną mamę żeby mogła sobie bez stresu rosnąć. Domyślam się, że łatwo mówić, ale postaraj się uspokoić i odpoczywać. Ściskam Cię mocno❤️

reklama
@martoosia04 wydaje mi się, że nie jest źle z tymi Twoimi wynikami. Aczkolwiek przeszła bym się do dobrego endokrynolog żeby upewnić się czy wszystko jest ok z tą tarczycą. TSH jest książkowe ale to ft3 niziutko. Tylko koniecznie znajdź lekarza takiego, który analizuje wyniki a nie konowala, dla którego liczy się tylko TSH i nic poza tym.
@Malaga00 śliczności [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️gratulacje pięknego dzidziolka:tak:
@Migdalove dziewczyny dobrze piszą myśl pozytywnie i daj dzidzi trochę czasu no i spokojną mamę żeby mogła sobie bez stresu rosnąć. Domyślam się, że łatwo mówić, ale postaraj się uspokoić i odpoczywać. Ściskam Cię mocno[emoji173]️
Dziękuję bardzo kochana [emoji7][emoji9][emoji9][emoji9]

Najgorsze ze jestem sama z córką. Mam takie uczucie ciągłego ucisku pecherza jakbym miala sie zaraz zsikac i te skurcze. Nie sa jakies super silne ale czuje je co chwile.
To niedobrze [emoji17] Nie powinno chyba tak być. Nie plamisz? Naprawdę nie powinnaś tyle dźwigać kochana [emoji17]
Jak są co chwilę to nie jest za dobrze. Kurcze niedobrze, że jesteś sama z córeczką, nie masz nikogo bliskiego niedaleko? Bo martwię się tymi skurczami i nie podobają mi się. [emoji17] Ja bym pojechała do szpitala bo naprawdę nie ma żartów a jednak musiałaś się przeciążyć

Poszlam szybko spać by nie myslec. Plamien żadnych na szczęście, o 5 przebudzily mnie znow skurcze. I narazie spokoj. Jeśli jeszcze raz się pojawia zadzwonie do gina i powiem mu.

reklama
Poszlam szybko spać by nie myslec. Plamien żadnych na szczęście, o 5 przebudzily mnie znow skurcze. I narazie spokoj. Jeśli jeszcze raz się pojawia zadzwonie do gina i powiem mu.
To dobrze, że nie ma plamień ale skurcze za często ;o Jakby normalnie porodowe ;o Nie no naprawdę nie ma co czekać najlepiej i tak zadzwoń do lekarza i powiedz, że dźwigałaś i że pojawiły się skurcze

Do góry