To wszystko się uspokaja. Dobry znak . Dużo lez i odpoczywaj. W szpitalu wiedzą co robią i nigdzie nie będziesz bezpieczniejsza niż tam. Ściskam mocno kochana [emoji173]️Jest pomarańczowa w sumie ani na papierze ani na władcę już nie widzę jej.
reklama
spokoj to najwazniejsze,Dziękuję bardzo mocno [emoji9][emoji9][emoji9][emoji813]
Jestem już zakochana w dzidzi a miałam już czarne myśli i jestem lekko spokojna na chwilę [emoji28] Ooo to super to czekamy [emoji7]
ja mialam dzis skurcze ale bylo to bardzo nieprzyjemne.. zdretwiala mi lewa stopa i sie zmartwilam. polozylam sie i zdrzemnelam 2 godz i pozniej skurcze znow byly.
teraz jest dobrze. kupilam dziss detektor tetna na olx wiec moze w poniedzialek do mnie dojdzie ale nie wiem czy cos sie uda zlapac bo nie moge uzywac zelu.
Malaga00
Fanka BB :)
O rany ;o Ale takie skurcze są normalne? Chodzi o te bóle przy rozciąganiu macicy? Bo ja Ci powiem, że też miałam nieprzyjemne skurcze ostatnio. Takie rwące bóle. ;o To dobrze, że teraz wszystko jest okej, powiedz lekarce o nich. [emoji17]spokoj to najwazniejsze,
ja mialam dzis skurcze ale bylo to bardzo nieprzyjemne.. zdretwiala mi lewa stopa i sie zmartwilam. polozylam sie i zdrzemnelam 2 godz i pozniej skurcze znow byly.
teraz jest dobrze. kupilam dziss detektor tetna na olx wiec moze w poniedzialek do mnie dojdzie ale nie wiem czy cos sie uda zlapac bo nie moge uzywac zelu.
Ja na samym początku ciąży miałam tak niesamowite bóle. Potem spokój i teraz znowu coś łapie. Szczególnie jak za długo stoje i coś robię to aż muszę się położyć.
Kasienka3b
Piekny widokTaki duży jestem [emoji813] i troszkę młodszy
Prenatalne mam za tydzień bo za malutki jeszcze. A tak to wszystko jest dobrze. Serduszko słyszeliśmy i pięknie bije [emoji813]Zobacz załącznik 902334
na poczatku tez mialam. dostalam luteine od lekarza ale te dzisiejsze typowe skurcze.. czy dobrze? nie wiem ale nie plamie wiec jestem spokojna.O rany ;o Ale takie skurcze są normalne? Chodzi o te bóle przy rozciąganiu macicy? Bo ja Ci powiem, że też miałam nieprzyjemne skurcze ostatnio. Takie rwące bóle. ;o To dobrze, że teraz wszystko jest okej, powiedz lekarce o nich. [emoji17]
Ja na samym początku ciąży miałam tak niesamowite bóle. Potem spokój i teraz znowu coś łapie. Szczególnie jak za długo stoje i coś robię to aż muszę się położyć.
Malaga00
Ja też i po luteinie przeszło. Mam nadzieję, że nic się nie dzieje i się rozciąga u Ciebie [emoji17]na poczatku tez mialam. dostalam luteine od lekarza ale te dzisiejsze typowe skurcze.. czy dobrze? nie wiem ale nie plamie wiec jestem spokojna.
tez mam taka nadzieje. nioslam dzis corki plecak z 10kg wazyl, moze to jest przyczyna.Ja też i po luteinie przeszło. Mam nadzieję, że nic się nie dzieje i się rozciąga u Ciebie [emoji17]
Malaga00
Ja mam takie bóle też jak coś ciężkiego podniose. To pewnie przez to. [emoji17] Staraj się nie dźwigać, można do 2 kg w ciąży chyba [emoji17] Teraz odpoczywaj i zobaczysz czy będzie dalej bolałotez mam taka nadzieje. nioslam dzis corki plecak z 10kg wazyl, moze to jest przyczyna.
niby tak ale jak widze te moje biedne dziecko placzace ze ramiona jej odpadaja z bolu to instynktownie sie dziala.Ja mam takie bóle też jak coś ciężkiego podniose. To pewnie przez to. [emoji17] Staraj się nie dźwigać, można do 2 kg w ciąży chyba [emoji17] Teraz odpoczywaj i zobaczysz czy będzie dalej bolało
reklama
Malaga00
Nie dziwie się. Porażka z tymi plecakami. Oni myślą, że dzieci są w stanie te kamienie udźwignąć...niby tak ale jak widze te moje biedne dziecko placzace ze ramiona jej odpadaja z bolu to instynktownie sie dziala.