reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziękuję bardzo mocno [emoji9][emoji9][emoji9][emoji813]
Jestem już zakochana w dzidzi a miałam już czarne myśli i jestem lekko spokojna na chwilę [emoji28] Ooo to super to czekamy [emoji7]
spokoj to najwazniejsze,
ja mialam dzis skurcze ale bylo to bardzo nieprzyjemne.. zdretwiala mi lewa stopa i sie zmartwilam. polozylam sie i zdrzemnelam 2 godz i pozniej skurcze znow byly.
teraz jest dobrze. kupilam dziss detektor tetna na olx wiec moze w poniedzialek do mnie dojdzie ale nie wiem czy cos sie uda zlapac bo nie moge uzywac zelu.

spokoj to najwazniejsze,
ja mialam dzis skurcze ale bylo to bardzo nieprzyjemne.. zdretwiala mi lewa stopa i sie zmartwilam. polozylam sie i zdrzemnelam 2 godz i pozniej skurcze znow byly.
teraz jest dobrze. kupilam dziss detektor tetna na olx wiec moze w poniedzialek do mnie dojdzie ale nie wiem czy cos sie uda zlapac bo nie moge uzywac zelu.
O rany ;o Ale takie skurcze są normalne? Chodzi o te bóle przy rozciąganiu macicy? Bo ja Ci powiem, że też miałam nieprzyjemne skurcze ostatnio. Takie rwące bóle. ;o To dobrze, że teraz wszystko jest okej, powiedz lekarce o nich. [emoji17]
Ja na samym początku ciąży miałam tak niesamowite bóle. Potem spokój i teraz znowu coś łapie. Szczególnie jak za długo stoje i coś robię to aż muszę się położyć.

O rany ;o Ale takie skurcze są normalne? Chodzi o te bóle przy rozciąganiu macicy? Bo ja Ci powiem, że też miałam nieprzyjemne skurcze ostatnio. Takie rwące bóle. ;o To dobrze, że teraz wszystko jest okej, powiedz lekarce o nich. [emoji17]
Ja na samym początku ciąży miałam tak niesamowite bóle. Potem spokój i teraz znowu coś łapie. Szczególnie jak za długo stoje i coś robię to aż muszę się położyć.
na poczatku tez mialam. dostalam luteine od lekarza ale te dzisiejsze typowe skurcze.. czy dobrze? nie wiem ale nie plamie wiec jestem spokojna.

tez mam taka nadzieje. nioslam dzis corki plecak z 10kg wazyl, moze to jest przyczyna.
Ja mam takie bóle też jak coś ciężkiego podniose. To pewnie przez to. [emoji17] Staraj się nie dźwigać, można do 2 kg w ciąży chyba [emoji17] Teraz odpoczywaj i zobaczysz czy będzie dalej bolało

Ja mam takie bóle też jak coś ciężkiego podniose. To pewnie przez to. [emoji17] Staraj się nie dźwigać, można do 2 kg w ciąży chyba [emoji17] Teraz odpoczywaj i zobaczysz czy będzie dalej bolało
niby tak ale jak widze te moje biedne dziecko placzace ze ramiona jej odpadaja z bolu to instynktownie sie dziala.

reklama
Do góry