reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jestem już na sali. Ciąży nie widać nigdzie, lekarz mówi, że mogło dojść późno do owulacji i ma prawo się jeszcze do tygodnia pojawić. Jestem załamana... W razie jakby się pojawiła poza macica skierują mnie do innego szpitala z lepszym sprzętem tam mogą mi usunąc ciąże pozamaciczną farmakologicznie. Jestem na sali sama... Ciągle płaczę...
Hej podczytuje Was i wiesz co moim zdaniem może być nie widać jeszcze nic. U mnie długo nie było widać i okazało się pozna owulacja. A Twoja beta niską jeszcze więc nic nie przesadzone[emoji6]

Czyżby się mamusia na chłopca nastawiła? [emoji14] ale cudnie. Piękne wiadomości:) ile wychodzi wg usg?
Niee a dlaczego? Haha [emoji23] Ja Ci powiem, że na nic się nie nastawiam, bo jestem zagubiona jeżeli chodzi o płeć [emoji23] patrząc jest duża szansa na chłopczyka niż na dziewczynkę bo sami chłopcy w rodzinie [emoji19] No ja się tak jaram, że dojść nie mogę do siebie [emoji23] cały czas oglądam usg[emoji23]
Według usg dziś 10 tydzień 6 dzień więc jutro zaczynam 11 tydzień. A aplikacja mnie tak w błąd wprowadziła ;o Że byłam w nie małym szoku

Niee a dlaczego? Haha [emoji23] Ja Ci powiem, że na nic się nie nastawiam, bo jestem zagubiona jeżeli chodzi o płeć [emoji23] patrząc jest duża szansa na chłopczyka niż na dziewczynkę bo sami chłopcy w rodzinie [emoji19] No ja się tak jaram, że dojść nie mogę do siebie [emoji23] cały czas oglądam usg[emoji23]
Według usg dziś 10 tydzień 6 dzień więc jutro zaczynam 11 tydzień. A aplikacja mnie tak w błąd wprowadziła ;o Że byłam w nie małym szoku
"Duży jestem", "mlodszy" :D tak mi się skojarzyło. najważniejsze,że wszystko dobrze. :) aplikacja niekoniecznie wprowadzila Cię w błąd,bo może po prostu później miałaś owulację :) mój gin mówi,żeby sugerować się terminem z OM.

"Duży jestem", "mlodszy" :D tak mi się skojarzyło. najważniejsze,że wszystko dobrze. :) aplikacja niekoniecznie wprowadzila Cię w błąd,bo może po prostu później miałaś owulację :) mój gin mówi,żeby sugerować się terminem z OM.
Aaa niee haha nie chodziło o to [emoji23] dokładnie, najważniejsze, że jest dobrze zobaczymy jak prenatalne, myślałam że będę je już miała za sobą [emoji17]
Właśnie nie mam pojęcia kiedy mogłabyć owulacja ale ciąża jest młodsza

Raczej kończysz 11 tydzień :)

Strasznie się boję. Tak bardzo bym chciała, żeby maluch się pojawił gdzie trzeba... A jeśli nie, to już podjęłam decyzję z mężem, że to ostatni cykl starań. Więcej tego nie dam rady przetrwać.
Wiem co czujesz. Ale będzie dobrze. Nie poddawaj sie. Trzeba myśleć pozytywnie. Rano zrobią badania i na pewno pójdziesz na USG. I wszystko się wyjaśni . Wierzę że dzidzius się pojawi.

reklama
Do góry