reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jestem już na sali. Ciąży nie widać nigdzie, lekarz mówi, że mogło dojść późno do owulacji i ma prawo się jeszcze do tygodnia pojawić. Jestem załamana... W razie jakby się pojawiła poza macica skierują mnie do innego szpitala z lepszym sprzętem tam mogą mi usunąc ciąże pozamaciczną farmakologicznie. Jestem na sali sama... Ciągle płaczę...
Hej podczytuje Was i wiesz co moim zdaniem może być nie widać jeszcze nic. U mnie długo nie było widać i okazało się pozna owulacja. A Twoja beta niską jeszcze więc nic nie przesadzone[emoji6]

Czyżby się mamusia na chłopca nastawiła? [emoji14] ale cudnie. Piękne wiadomości:) ile wychodzi wg usg?
Niee a dlaczego? Haha [emoji23] Ja Ci powiem, że na nic się nie nastawiam, bo jestem zagubiona jeżeli chodzi o płeć [emoji23] patrząc jest duża szansa na chłopczyka niż na dziewczynkę bo sami chłopcy w rodzinie [emoji19] No ja się tak jaram, że dojść nie mogę do siebie [emoji23] cały czas oglądam usg[emoji23]
Według usg dziś 10 tydzień 6 dzień więc jutro zaczynam 11 tydzień. A aplikacja mnie tak w błąd wprowadziła ;o Że byłam w nie małym szoku

Niee a dlaczego? Haha [emoji23] Ja Ci powiem, że na nic się nie nastawiam, bo jestem zagubiona jeżeli chodzi o płeć [emoji23] patrząc jest duża szansa na chłopczyka niż na dziewczynkę bo sami chłopcy w rodzinie [emoji19] No ja się tak jaram, że dojść nie mogę do siebie [emoji23] cały czas oglądam usg[emoji23]
Według usg dziś 10 tydzień 6 dzień więc jutro zaczynam 11 tydzień. A aplikacja mnie tak w błąd wprowadziła ;o Że byłam w nie małym szoku
"Duży jestem", "mlodszy" :D tak mi się skojarzyło. najważniejsze,że wszystko dobrze. :) aplikacja niekoniecznie wprowadzila Cię w błąd,bo może po prostu później miałaś owulację :) mój gin mówi,żeby sugerować się terminem z OM.

"Duży jestem", "mlodszy" :D tak mi się skojarzyło. najważniejsze,że wszystko dobrze. :) aplikacja niekoniecznie wprowadzila Cię w błąd,bo może po prostu później miałaś owulację :) mój gin mówi,żeby sugerować się terminem z OM.
Aaa niee haha nie chodziło o to [emoji23] dokładnie, najważniejsze, że jest dobrze zobaczymy jak prenatalne, myślałam że będę je już miała za sobą [emoji17]
Właśnie nie mam pojęcia kiedy mogłabyć owulacja ale ciąża jest młodsza

Raczej kończysz 11 tydzień :)

Strasznie się boję. Tak bardzo bym chciała, żeby maluch się pojawił gdzie trzeba... A jeśli nie, to już podjęłam decyzję z mężem, że to ostatni cykl starań. Więcej tego nie dam rady przetrwać.
Wiem co czujesz. Ale będzie dobrze. Nie poddawaj sie. Trzeba myśleć pozytywnie. Rano zrobią badania i na pewno pójdziesz na USG. I wszystko się wyjaśni . Wierzę że dzidzius się pojawi.

reklama
Do góry