Nie będzie :* mnie też brzuch boli jak na @, to normalneA mnie z tego wszystkiego brzuch tak ciągnie jak na @... I tak się boję, że beta będzie niższa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie będzie :* mnie też brzuch boli jak na @, to normalneA mnie z tego wszystkiego brzuch tak ciągnie jak na @... I tak się boję, że beta będzie niższa.
Mnie chyba prZez pierwsze 3 miesiace brzuch pobolewal jak na @ i wiele dziewczyn tak ma więc to normalneA mnie z tego wszystkiego brzuch tak ciągnie jak na @... I tak się boję, że beta będzie niższa.
Ja dobrze wiem, że to normalne i staram sobie to tłumaczyć ale wiecie podświadomie i tak się boję.Mnie chyba prZez pierwsze 3 miesiace brzuch pobolewal jak na @ i wiele dziewczyn tak ma więc to normalne
W sumie już 8. [emoji23] Bo dzisiaj kończę 4tc Ale dziękuję bardzo kochana! [emoji813] Teraz tylko wytrwać oczekiwanie na wyniki no i później byle do wizyty.Hej! @Migdalove serdeczne gratulacje! <3 w końcu się doczekalas teraz spokojnych 9 miesiecy!
Tak, lekarz powiedział, że "raczej" dziewczynka, ale powiedział tez, zeby wstrzymać się z kupowaniem sukienek ostatecznie płeć sie potwierdzila w pozniejszych badaniach.Dziewczyny a na prenatalnych dowiedziałyście się wstępnie jaka płeć?
Mnie nadal czasem tak pobolewa,a już skończony 18tc fasolka robi sobie miejsce, daj jej się spokojnie urządzić w brzuszku i się zrelaksuj dlatego właśnie życzyłam cierpliwości w oczekiwaniu na pierwszą wizytę u lekarza, bo czekanie na test to jedno, ale na wizytę jest jeszcze trudniej. Dasz radęA mnie z tego wszystkiego brzuch tak ciągnie jak na @... I tak się boję, że beta będzie niższa.
Muszę dać. Na szczęście wizyta już niedługo, bo za 8 dni. Idę już do domu, zjem coś dobrego, włączę jakiś serial i zajmę się ogarnianiem domu to czas zleci.Mnie nadal czasem tak pobolewa,a już skończony 18tc fasolka robi sobie miejsce, daj jej się spokojnie urządzić w brzuszku i się zrelaksuj dlatego właśnie życzyłam cierpliwości w oczekiwaniu na pierwszą wizytę u lekarza, bo czekanie na test to jedno, ale na wizytę jest jeszcze trudniej. Dasz radę
Pamiętam jak ja tu świrowalam po zobaczeniu cienia cienia a teraz trzytygodniowy, tłusty bobas spać nie daje trzymam kciuki za piękne przyrostyW sumie już 8. [emoji23] Bo dzisiaj kończę 4tc Ale dziękuję bardzo kochana! [emoji813] Teraz tylko wytrwać oczekiwanie na wyniki no i później byle do wizyty.