reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
To się wstrzeliłam powiem Ci! :D Przypadkiem poszłam 21dc na badania hormonów a w tym prolaktyny i progesteronu. :D
No i się sprawdziło :) mnie moja gin wysyłała zaraz po miesiączce (gdzie była podwyższona) na badanie prolaktyny i potem właśnie w 21 dc, już w normie :) w poniedziałek (21dc) chce isc właśnie zrobic progesteron i prolaktyne, a jutro wizyta u gina ciekawe co powie na wyniki tych badań tarczycowych...
Jak ja bym chciała już mieć Mala kropeczke pod serduszkiem :( eeeh ale Ty @Migdalove mi dajesz nadzieje, bo u mnie tez jakos już 22cs - Tobie się udało, wierze ze i mi w koncu się uda ❤️❤️❤️

No i się sprawdziło :) mnie moja gin wysyłała zaraz po miesiączce (gdzie była podwyższona) na badanie prolaktyny i potem właśnie w 21 dc, już w normie :) w poniedziałek (21dc) chce isc właśnie zrobic progesteron i prolaktyne, a jutro wizyta u gina ciekawe co powie na wyniki tych badań tarczycowych...
Jak ja bym chciała już mieć Mala kropeczke pod serduszkiem :( eeeh ale Ty @Migdalove mi dajesz nadzieje, bo u mnie tez jakos już 22cs - Tobie się udało, wierze ze i mi w koncu się uda ❤️❤️❤️
No i u Ciebie takie piekne normy były ❤️ Chciałabym mieć takie❤️
Trzymam kciuki, żeby się udało jak najszybciej! :) Co do prolaktyny to wiesz ja dostałam Norprolac na zbicie bo miałam sporo ponad normę, no i tak jak wszędzie czytałam, że szybko zachodzi się przy braniu leków na zbicie prolaktyny tak też się stało w moim przypadku. :D

reklama
Do góry