Fanka Kadry
Fanka BB :)
Ja 5 dni przed @ miałam betę 1,2 a dwa dni po @ już 40pisze 0-3,1 brak ciazy.. pierwszy raz robilam bete
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 5 dni przed @ miałam betę 1,2 a dwa dni po @ już 40pisze 0-3,1 brak ciazy.. pierwszy raz robilam bete
Daj spokój ja sama ze sobą nie wytrzymuje a on kochany daje rade.ee to u mnie nie jest tak zle.. mam wzdecia i gazy ale wszystko to bezwonne takie powietrze bardziej zalegajace. nie zazdroszcze Twojemu mezowi
Gazy to ja dopiero zaczęłam mieć porządne po porodzie [emoji33] jak jelita zaczęły wracać na swoje miejsce i spowrotem zaczynały pracować jak trzeba. Boooze mój małżonek to się ze mnie zalewal [emoji23]Daj spokój ja sama ze sobą nie wytrzymuje a on kochany daje rade.
Ja to zawsze na @ mam gazy okrutne ale teraz to już gruba przesada.Gazy to ja dopiero zaczęłam mieć porządne po porodzie [emoji33] jak jelita zaczęły wracać na swoje miejsce i spowrotem zaczynały pracować jak trzeba. Boooze mój małżonek to się ze mnie zalewal [emoji23]
Dałaś mi nadzieję! ♥Ja 5 dni przed @ miałam betę 1,2 a dwa dni po @ już 40
Naprawdę nie gwarantuje,ze u Ciebie tak będzie ale na spokojnie czekaj sobie na @ a jak była późno owulacje tak jak u mnie to wszystko możliwe Na spokojnie sobie czekaj a może się udało :*Dałaś mi nadzieję! ♥
Ja w tym cyklu od tej spóźnionej owu tak samo ale u mnie to chyba nie ciąża [emoji23]Dziewczyny moje gazy mnie, w sumie nas zabiją.
Naprawdę nie gwarantuje,ze u Ciebie tak będzie ale na spokojnie czekaj sobie na @ a jak była późno owulacje tak jak u mnie to wszystko możliwe Na spokojnie sobie czekaj a może się udało :*
Mieszkasz na Śląsku ?Beta-HCG total 2,1 IU/L[-];.
Pisze tez cos takiego, co oznacza te total?